Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1977

Modelář od:2013

Bydliště:Napajedla

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

mimi

Parametry

Výrobce: ja
Kategorie: Větroň
Materiál: Balza + potah
Pohon: Bez pohonu
Rozpětí: 1000 mm
Váha: 253 g
Elektronika: ubec
Serva: 2x GO-03 servo 3,7g od Pelikána
Baterie: 350mah

Hodnocení

8.25
z 10 | 8 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Můj první počin. Naprostosto úžasná kategorie F3K nebo DLG nebo SAL vlastně v tom pořád nemám jasno ale úplně mě to dostalo. Moje mimi je sice těžší ale na lítání na lehkém svahu to vůbec neva, každopadně mne úžírá myšlenka na koupi staršího isise nebo notose nebo longshota asi budu muset něco pořídit protože na stavbu laminátového křidla zadím nemám. (Jak si člověk jednou hodí, tak je jasno :-)

Komentáře

Tak vzepětí je asi opravdu velké ale už nevím jestli jsem udělal někde chybu nebo to tak bylo v plánku. Časy jsou max kolem 1min. když je dobré počasí a hlavně létám na menším svahu takže to sem tam i nese. Nejdelší čas jsem měl kolem 8min. ale to byl opravdu extrém, podařilo se my vletět do ohromného stoupáku a bylo to. Výšky nevím to se hrozně špatně odhaduje ale shodli jsme se s více lidma že to múže být kolem 15m možná někdy i výš záleží jestli hážu i trochu proti větru. Já osobně už dlouho pokukuju po nějakém starším ale né moc rozbitém ISISU nebo NOTOSU ale je to finančně dost náročné takže vyčkávám ale každopádně je to pro mne srdcová záležitost. (To nej co jsem zatím z modelařiny skusil :-) Stavba peoběhla v naprosté pohodě podle planku z http://www.f3k.nl/index.php?id=3 a dělal jsem dvě křídla 1: jen z balzy a dopadlo to famozne na to ze jsem nikdy nic takového nedělal akorát byla moc těžká balza což je samozdřejmě ten největší problém tak jsem musel postavit ještě žebrové. Jo a tyčku mám uhlík a zatím drží ale je asi těžká. Toť asi tak vše.
20.7.2013 17:48 SPAROW
Zdravím dávám za 5
Kde jsi čerpal inspiraci? A vůbec trochu víc se rozepiš o stavbě. Nemá to zbytečně velké vzepětí (přestabylizováno)?!? Jaké jsou letové časy a výšky po odhozu? Prostě se trochu víc rozepiš. Taky koketuju s myšlenkou na něco takového.
20.7.2013 17:45 SPAROW
Zdravím dávám za 5
Kde jsi čerpal inspiraci? A vůbec trochu víc se rozepiš o stavbě. Nemá to zbytečně velké vzepětí (přestabylizováno)?!? Jaké jsou letové časy a výšky po odhozu? Prostě se trochu víc rozepiš. Taky koketuju s myšlenkou na něco takového.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek