Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1964

Modelář od:1976

Bydliště:Litoměřice

Modelařím od svých 12-ti let s malými přestávkami je to tedy asi 40 roků. Začínal jsem v leteckomodelářském kroužku v Litoměřicích . Mimo házedel jsem se závodně žádné jiné kategorii nevěnoval. Modelařím a létám pro radost. V poslední době je pro mě č.1 RC paragliding kterému se věnuji intenzivně 4 roky.

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Transportní obal na kufr

Parametry

Výrobce:
Délka: 400 mm

Hodnocení

10
z 10 | 5 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Asi po měsíci rozhodování a nechtění jsem se rozhodl, že vyrobím transportní a zároveň ochranný obal na kufr vysílače od firmy Jeti. K výrobě obalu mě donutila skutečnost, že když jedu lítat, tak musím věci nanosit z dílny do auta před domem a auto nestojí vždy ideálně před vchodem. Každá cesta se počítá a tak při použití obalu na kufr zůstává jedna ruka volná a může vzít další tašku.
K výrobě jsem použil materiál Kepr (jsou z něj ušity bavlněné montérky). Docela dobře se sním pracuje. K dosažení potřebné přesnosti jsem musel švy rozžehlovat. Práce na obalu zabrala necelých 6 hodin i s vymýšlením a rozměřováním. Na přední straně obalu je našita kapsa se zavíráním na suchý zip. Do této se pohodně vejdou kšandy na vysílač. Horní část obalu se stahuje tkaničkou. Celé je to vymyšleno tak, aby při stažení koukalo ucho kufru se kterým se dá kufr normálně přenášet a stažení v horní části brání tomu , aby obal nesklouzl z kufru dolů.
Při přestávkách mezi létáním a klábosením slouží obal jako odkládací fusak pro vysílač, na který se zbytečně nepráší a nepraží na něj slunce.

Komentáře

Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek