Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Bell P-39N

Parametry

Výrobce: Eduard
Jak postaveno: Ze stavebnice
Materiál: Jiný materiál

Hodnocení

9.8
z 10 | 5 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Přidávám další Aircobru do letky :-)
Postavil si ji můj sedmiletý syn.
Koupil si ho s maminkou u Pecky v Průhonicích jako svůj první plastový model ...
Úroveň cti modeláře obchodníka, který malému dítěti prodá model ze série profi, kde zaplatí převážně za dokonale zpracované detaily, které však samozřejmě nepoužije, nechť posoudí každý sám.
Jak už děti umí, ztratil syn pár dílů včetně nálepek výsostných znaků a tak Cobra ležela dva roky na poličce bez výsostných znaků. Protože US jsme nesehnaly ani u Eduarda, rozhodli jsme se nedávno pro livery красная армия. Konec konců, lítali s nimi nejčastěji.
Kdybychom chvíli počkali, mohli jsem poprosit o U.S. nálepky Vás pane OweCastle. :-)

Podvozky a podvěšené nádrže či výzbroj synek nedělá záměrně, trpí nejvíce při jeho vzdušných soubojích s nepřítelem. Tak teď nejvíce trpí vrtule :-)

Plastové letadla na tyto stránky nedáváme, ale tentokrát jsme neodolali.

Komentáře

Ja taky nebarvil a kdyz uz, tak Unikolky nebo jeste hur fixy a to az po kompletnim slepeni celeho modelu. Ad obchodnik, souhlasim s tim co pise Rocky_MK, navic do Pruhonic jezdim pro bizuterii apod. a zrovna minuly tyden jsem behem toho slysel, jak prodavajici rozmlouval matce s ditetem koupi nejake kvadrokoptery, ze kdyz s ni bude litat dite tak brzo skrtne o strop a odejdou motory a ty lepsi jsou zase pro dite zbytecne drahe, takze si nakonec nic nekoupili. Takze urcite se tam nesnazi prodat komukoliv cokoliv.
10.4.2017 18:40 lik
No on to byl takový jeho dlouholetý projekt. Slepil v sedmi, nabarvil v devíti a nálepky nalepil v deseti. :-)
Mezitím slepil, naučil se barvit a polepovat na modelech od Airfixu z edice Starter. Ty jsou také okolo 300,- i s potisky a akrylátovými barvičkami. Ty mi přijdou pro děti ideální.Tak nemusí čuchat S 6006, naučí se čistit štětce a dotáhnout model až do konce.
10.4.2017 18:20 Rocky_MK
Na sedmiletého výborné. Já v té době ničil KP, kterým jsem jen slepil drak a nijak to nebarvil - a když už, tak jsem to namatlal unicolkama.
Jistě by mu stačilo něco z Weekend edice. Ty jsou okolo 300,-. Ale neměl bych to obchodníkovi úplně za zlé. Dneska je normální, že děti v tomhle věku mají chytré telefony, tablety a počítače za těžké peníze a samozřejmě by jim udělal stejnou službu 5x levnější produkt, tak co je proti tomu drahý model. Rodiče s děckem řvou na učitele, co to má být jako za známky a já bych se v dnešní době ani nedivil, kdyby takovému obchodníkovi hrubě vynadal otec, že co si to dovoluje neprodat synáčkovi, co on chce.
Navíc mezi modeláři je stejně jako v každém odvětví mimořádně mnoho snobů, kteří by se starších výlisků nedotkli ani lopatou, protože to rozpětí je přece o 0,156 % větší, než by mělo být a mlátí to do očí. Doporučuji stavebnice Academy a Hobbyboss, jsou jednoduché a s dobrým poměrem cena/výkon - minimálně pro ty děti....
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek