Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1972

Modelář od:1985

Bydliště:Ostrava

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Ventus 2,3 HK

Parametry

Výrobce: Hobby King
Jak postaveno: Ze stavebnice
Kategorie: Větroň
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 2300 mm
Váha: 1250 g
Vrtule: Aeronaut 8x6, 8x4
Motor: emax 28..., turnigy 28..
Elektronika: turnigy plusch 25A,
Baterie: TGY nano 1300mAh

Hodnocení

Tento model zatím nikdo nehodnotil...
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

EPP model větroně o rozpětí 2,3m. Od novoty konstrukční katastrofa. Po doplnění nosníku a uprav docela letatelné ero které semnou zažilo snad dvacet velkých havarii.

Komentáře

Tak každý jsme nějak začínali. Já si vzpomínám že jsem se tehdá celé léto učil pod dohledem zkušeného pilota a vlastně až na podzim jsem se odvážil jít lítat sám. Jo Funcub je bomba éro, takřka univerzalní. A ten XL co je teď novinka tak ten se Multiplexu extra povedl. Tak ať se daří
24.2.2016 22:00 Supan
Ahoj Lukáši, je to moje první ero. Dopadly by tak jakékoliv i superlety :-), šel jsem na letište po 3 hodinách nalitanych na simu a s obrovským sebevedomím.... první hod Pokus o let =1500 Kč. Myslel jsem si, že se asi na chvilku pokazila vesmírna fysika. 6e mi se to stát přece nemůže....No dneska už mám jiné postoje.ero jsem opravoval a zaroven tunil a učil se lítal. Dnes už mi to jakštakšt jde no ai tady platí, že čím více vím tak zjištuji že nic nevím.. Lítam jestě s Funcupem. To je hodné ero. S Ventusem se nedá srovnat to je kozel. A ted skládam Herona. FunCuba tu hodím na Album. Supan.
24.2.2016 19:11 Lukáš Gondro
Jo tohle je tvoje první éro?,? Tak to už chápu, pro naučení naprosto nevhodné. Podle videí ten model vypadá docela létavě. Koupit si třeba Luňáka nebo Blaníka od LM model dopadlo by to nejspíš podobně, a to jsou dobře létající éra.
21.2.2016 15:35 Supan
Děkuji za vysvětlení rozdílu v materialech. Mohu zaslat par kousku k analyze ať je to exaktní. Práce abyto bylo letatelné to dalo dost. Ale méně než mne naučit létat. Opravy a úpravy mne však přiměly nad erem přemyšlet i po konstrukční stránce a proto těch peněz až zas tolik nelituju. Ted mám Herona což je v podstatě hotovka. TAm se člověk konstrukčně moc nerealizuje.
NA otazku jesti bylo katastrofalní před prní havarii odpovídam, že nebylo schopné bezpečného letu. kroutilo se kde mohlo a udržt ho ve směru.... nebyl ani problem pilota. No ale tehdy jsem měl víc odvahy než znalosti.tak asi tak :-)
21.2.2016 08:54 Sachssport
Koukám že lidi stále nechápou rozdíl mezi EPP a podstatně křehčím EPO. Přemýšlím jestli jen to letadlo bylo tak katastrofální když zažilo 20 velkých havárií :-)
21.2.2016 08:50 Lukáš Gondro
Vyhozené peníze. A nechci ani vědět co předcházelo tomu aby to bylo létatelné. Jinak foto č5 to je pěkný guláš... :-D
20.2.2016 21:11 laky_one
kdyby byl z EPP tak by nedopadl jako na poslední foto,je to EPO !!! sice hezký ale vždy do první rány.vyhozený peníze
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek