Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Lazyy Bee mini

Parametry

Výrobce: doma
Jak postaveno: Vlastní konstrukce
Kategorie: Cvičný model
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 600 mm
Délka: 500 mm
Váha: 130 g
Plocha křídla: 9 dm2
Vrtule: z A 80
Motor: z A 80
Elektronika: z A 80
Serva: z A 80
Baterie: 250 mA

Hodnocení

3.5
z 10 | 2 hlasy – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

mal som doma A80 vetroník . krasne lietal. ale občas sa mi zasekli serva tak bol hodne obuchaný. preto som sa rozhodol osadiť elektroniku z neho do niečoho iného. Brat spomínal že by rad niečo na lietanie okolo seba. tak som si povedal spravím nejakeho hornoplošníka. povodne som chcel Buter cub od Pavla Dvoraka. no potom som si spomenul že som kedysi mal Lazyy bee s rozpetim 1200 mm. tak spravim polovičnu verziu. keďže som elektroniku z vetroníka nechcel upravovať a ani tiahla. menšie to byť nemôže. plošak s primačom servami a regulatorom su presne pod motorom. bol som zvedavy kam mi vide ťažisko. kam bude musieť isť baterka. s pomocou Božou to vyšlo tak že baterka je v ťažisku. tak tam môžem dať baterky roznej vahy. zalietnute to zatiaľ nie je lebo stale fuka. neviem či tie serva budu stihať ťahať take veľke plochy. ak nie osadim to niečim iným a na tu elektroniku z A 80 spravim niečo ine. nejake retro medzivojnove. ked sa ukludni vietor dopišem ako to lieta. Letu zdar.
tak som to zalietol. je to hodne lahke. citlivo najde každé prudenie vzduchu aj ked si človek mysli že je bezvetrie. preto sa s ním lieta hodne zle. stále s nim hadze zo strany na stranu. v zatačkach pada po uchu. asi som mal spraviť vetšie uši. už mam nove kridlo s vetšími ušami. bolo by dobre keby bolo ťažšie. lahšiu verziu ktoru som mal v plane robiť nebudem.
čakal som, že to bude pomalé ako velka verzia. je to hodne rýchle. asi to bude tým vysoko otáčkovým motorom. chce to asi motor s nizkymi otačkami a veľkou vrtulou. ak sa vyznate poradte.

Komentáře

Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek