Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1980

Modelář od:2013

Bydliště:Polička

Letiště:LKPA

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Scout - Prodán

Parametry

Výrobce: Pelikán
Kategorie: Akrobat - F3A
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 1210 mm
Délka: 1106 mm
Váha: 1320 g
Vrtule: 12x6" (set)
Motor: KV900 (set)
Elektronika: 36A (set)
Serva: 4x mikro (set)
Baterie: Li-Pol 2200/3čl. 26C G3 Ray

Hodnocení

4
z 10 | 6 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

07.2013 - koupeno přes inzerát (dík Jardo) jako můj první akrobat (foto1). Ero jsem prohlédl, sundal samolepky a chtěl si ho doladit (foto2). Naštěstí jsem počkal. Lítá supr, jen to chce na první start malé výchylky. Po Sky Climberovi to byla trochu honička, ale OK.

08.2013 - chtěl jsem dolítat baterku, ale byla už prázdná. Po startu frajersky do vertikály a hned to regl odstavil. Výsledek - ulomený čumák, přepážka motoru rozdrobená na 6ks, podvozek pryč, ohnutá hřídel motoru a smrt baterky (foto3). Pustil jsem se do opravy a "tuningu". Komplet nová překližková přepážka motoru a podvozku (nakreslit ji podle těch drobků byla celkem práce), nový podvozek s většími koly, uložení serv SOP a VOP do překlikového lože, nová táhla a koncovky u SOP a VOP, povrchová úprava páskou, pilot a nová baterie. Hřídel motoru nešla dostat ven (stržený červík), tak jsem ji "odborně" narovnal kladivem a funguje to.

10.2013 - umřelo servo na levém křidélku.

Éro je to pohodový a celkem dost odpustí. Na naučení akrobacie je to fajn, opravovat se dá téměř do nekonečna a téměř nic to nestojí :o)

12.2015 - prodán

Komentáře

Ahoj, Scouta vlastním taky... po prvnim učení odešel motor....
po výměně narostl výkon a řekl bych že líta celkem dobře na flaperony dokáže letět pomalinku... jediny co je šílený tak se kroutí....:-( už v něm mam snad kilometr uhlíku a je to pořád stejný...
4.11.2013 04:59 borsoj
Zdarec..Prošli mi rukama dva Scouti , vždy po špatném přistání.První,jednoho známého,přistál na ořechu.Načechraný čumák.Opravil a daroval dalšímu známému http://www.youtube.com/watch?v=MeffBEGYClY .Pro toho druhého jsem jel do Bratislavy.Taky po špatném přistání.Opravil a mám ho doma pro sebe.Taky jsem odstranil nálepky a nabarvil podle sebe.Dal větší,mechová kola pro start z trávy.Lítám rekreačně s jednoduchou akrobacií, plně spokojen .!.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek