Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1962

Modelář od:2008

Bydliště:praha

Letiště:letňany

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

ARTUR

Parametry

Výrobce: IGRA
Kategorie: Ostatní
Materiál: Jiný materiál
Motor: SPED 600
Serva: HS 81

Hodnocení

9.2
z 10 | 15 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Tento model je také takovou mojí vzpomínkou a nikdo by nevěřil že od začátku stavby do dokončení uplynulo 20.let.
Kdysi před lety se mi narodil syn a když mu byli 4.roky koupil jsem tento model za cca 600 KČS v domění že ho spolu postavíme.
Začaly jsme teda se stavbou a když byl nahrubo postaven trup mladýho to přestalo bavit a tak šel Artur do krabice a na poličku v garáži.Postupem času se pořád hromadily různé "krámy" a když už začínala být garáž pomalu malá že se tam sotva vešlo auto došlo k tomu nejhoršímu-DEBORDELIZACE.A ejhle po 20.letech jsem narazil na krabici a v ní se smutně povaloval rozpracovaný model rybářského člunu.Samozřejmě mě napadla otázka - co s tím???Vzhledem k tomu že mě to bylo líto vyhodit tak jsem se pustil do pokračování a dotáhl jsem to do konce.Dnes je hotový a prozměnu odpočívá v poličce ve sklepě.

Komentáře

I já jsem na tom jako petr_v či p_anre. Jen s tím rozdílem, že můj Artur čekal v garáži celých 50 let..! Mám hotový trup (zírám, jak jsem byl pečlivý). Nejsem si ale jistý, jestli mám všechno, chybí mi totiž návod.. :c( Byl by někdo ochotný se o něj se mnou podělit? Ten brazilský není pro českou verzi použitelný. Předem děkuji, Martin
19.3.2014 00:12 alfamara
Pěkné,leží mi taky na půdě po tatovi ještě v původním stavu i včetně lepidla,to už asi nevymáčknu :) Snad ho někdy dám dohromady a když né ,tak ho snad dodělají moje děti :)
23.7.2013 07:16 p_anre
Tak to jsme na tom stejně akorát stím rozdílem ,že já jsem polský remorkér ještě nedostavěl.Ale 20 let je od počátku stavby.
Právě jsem ho sundal s půdy ,protože jsem ho ukazoval klukovy.Tak jsem začal uvažovat o dostavbě.No uvidím asi si to nechám na zimu.
Tak ať ti dobře brázdí vlny. Za dvacetiletou trpělivost při stavbě dávám za 5.
23.7.2013 07:00 poulicekf
Ten by měl jít chlapec na vodu. Taky jsem měl jako kluk tuhle stavebnici,ale k mému nízkému věku a nemožnosti si pořídit potřebné nářadí,jsem ho nikdy nedostavěl a pak ho taťka někomu podaroval. Co bych za něj dnes dal. Velká škoda,že jsem ho taky někam neschoval. To mě už několikrát zamrzelo.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek