Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Bydliště:Polička

Web:www.lmkpolicka.estranky.cz

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Yak Crack 55 JT

Parametry

Výrobce: RC Factrory
Kategorie: 3D akrobat
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 800 mm
Váha: 200 g
Vrtule: GWS 8x5
Motor: AT2204-17 TIGER KV=2200 /RACE
Elektronika: regulátor TIGER ECS10A
Serva: D90 High Speed ​​Digital Servo, HXT500 2x
Baterie: Hyperion 450mAh 2S

Hodnocení

5.2
z 10 | 5 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Po dvapul roku letání s Bladem od Freairu jsem se rozhodl pořídit něco nového. Material je stejny jako u Bladu ale letové vlastnosti mnohem lepší. Pořád si na něj zvykám je to ostrý dáblík. Je neuvěřitelně obratný! Ovšem nic nepromine, letí přesně tam kam zakniplujete. Vybavení je použito doporučeno od Factrory. Trochu mě překvapilo, že v křídle jako vystuha je smrkový nostník a ne uhlík, jelikož jsem uhlíkový material neměl doma tak jsem zalepil do křídla smrk a zatím žadný problém s tím nemám. Trochu mě mrzelo že firma použila jako material na páky k servum a k ovladacím plochám tenkou překližku a ne sklotextil. Myslím si že to nebude mít dlouhou životnost, ale nechám se překvapit. Taky ovládání Sop a Vop je myšleno tenoulinkou uhlíktyčkou, která se mě nelíbyla a dal jsem místo ní raději uhlíkovou tyčku 2mm. Jinak mě model hodně baví a užívám si chvíle s ním, mohu doporučit!

Komentáře

Dobrý deň, je toto lietadlo za kludnejších podmienok vhodné aj na lietanie vonku, alebo je to určené čisto do haly? Respektíve, ak by som plánoval lietať prevažne vonku, tak by asi bola vhodnejšia niektorá z "metroviek" od RCF ako tento "drobec"?
18.7.2013 11:07 M_Motycka
Zdravím. Mám Crack Pitts ze stejné serie, jen vybavený sice podle parametrů od RC Factory, ale podle toho co dům dal. Při stavbě jsem použil pouze dodaný materiál amyslím že vymyšlené je to velice dobře. Páčky drží, i táhla jsou dimenzovaná bez problémů. Jen při jednom tvrdém přistání prasknul smrkový nosník spodního křídla, tak jsem jej doplnil kusem uhlíkové pásnice.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek