Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Bydliště:Široký Důl

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

výroba kabiny na blade 400

Hodnocení

4.33
z 10 | 12 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Po par havarkach s blejdikem uz mi dosla trpelivost kupovat predrazene kabiny.zkusil jsem udelat svoji z pet lahve,je to celkem jednoduche a zaroven to dobre chladi aku i regl.Vypada to tak jak to vypada ale na to moje poletovani bohate staci a hlavne uz jsem s helinou asi 3 flakl celne do zeme a kabina porad drzi,ne jak ty origo kde staci blbe pristat a kabina uz jde v haji.

Komentáře

na ten předek můžeš uchycovat kameru a nebylo by lepší uříznout vrchní část lahve ?
17.2.2013 16:43 Kiwira
Děkuji za podrobný návod jak na to. Mirek
17.2.2013 15:48 Johnyyyyyyyyyy
vezmes original kabinu a vylejes ji sadrou.Mel jsem ji jeste olepenou aby to slo vylejt az nahoru.potom musis rozriznout spodni spoj kabiny,jinak to nevyndas,ale jde zase slepit.Pak musis sehnat nejakou pet lahev ale co nejmensi aby se tam ta sadra jen tak tak vesla.U 2 litrovky uz se mi to nechtelo stahnout.Tohle byla myslim 1,5 od vina ale delal jsem to mylsim i z litrovky a slo to taky.No a pak jsem to jen nahrival horakem na propan-butan,proste cimkoliv z ceho jde teplo,jde to i horkovzdusnou pistoli nebo jsem nekde cetl ze to davaj i do trouby.Pak to jen oriznes tak jak to my byt,rozriznes zase spodek,slepis a hotovo.Vydrzi fakt neskutecne hodne,plnym plynem jsem to narval do zeme a jen trosku napraskla,ale litam dal.Spis jak se ta kabina posune tak mi to vzdycky ohne to prvni tahlo.
17.2.2013 15:29 Kiwira
Mohl by Jsi prosím popsat ve stručnosti postup zhotovení kabiny . Z čeho je to kopyto ( forma ) , když Jsi formu vložil do PETky potom Jsi ji zahřál ... jak čím.??? Díky za odpověď . Mirek
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek