Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Bellanca Decathlon 2.4m

Parametry

Výrobce: vlastní
Kategorie: Cvičný model
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 2400 mm
Váha: 7000 g
Motor: Turnigy 52ccm

Hodnocení

9.36
z 10 | 25 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Vlastní stavba, výžezy z březové překližky, frézoval kolega 1mulen1, díky mu za to. Prozatím je model ve výstavbě, zkusím postupně aktualizovat..
edit: Přidáno pár fotek z dalšího postupu. Bohužel mi nezbývá moc času, takže se to táhne..

Komentáře

Posílat výřezy zatím nechci. Za prvé je nemám v takovém stavu, aby šli poslat jako pdf, nebo dxf, a za další, nemám to ještě vyzkoušené, takže to nechci pouštět do světa i kvůli tomu.
Během stavby jsem pár věcí měnil a dodělával, ty musím do modelu v pc teprve zanést, pak až možná půjde výřezy uvolnit dál.
Až model zprovozním, a vše bude fungovat, možná se pak nějak domluvíme. Nejsi totiž první, kdo se na ty výřezy ptá.. Takže asi tak..
1.6.2013 16:28 blueart
Dobrý den, nešly by za nějakou úplatu poslat výřezy v pdf nebo dxf ? Děkuji Kellner
1.11.2012 11:16 Marian_Frey
Ak by si nahodou potreboval laminatovy podvozok + papuce presne na ten model tak daj vediet.Mam ho uplne novy v zltej farbe .
2.9.2012 20:07 Miki
Tak ty křidélka i klapky mají hloubku jen 100mm. U většiny předešlých modelů jsem si je dělal celkem velké, jsem na to zvyklý. No a ty klapky možná nebude ani potřeba, použít možná půjdou jako vztlaky a případně brzdy na dobrždění dojezdu po přistání. Uvidíme..
1.9.2012 23:03 Marian_Frey
Skus sa okolo tych klapiek poinformovat este pred potiahnutim. Kridelka maju neskutocnu ucinnost uz pri ozaj malych vychylkach ked ze mam tiez take velke kridelka ako mas Ty no neviem si predstavit co spravi model ak sa zopru tak velke klapky .Aby Ti nezbrzdilo model tak ze doslova prepadne .Bolo by ho skoda rozbit . Osobne by som ich dal max na hlbku 60 mm .Pocitam ze teraz maju tak cez 120 mm. Ja som to chcel tiez upravovat a kukal som klapky na superdecathlone xxl co robi hacker a tie su pomerne male .
1.9.2012 22:17 Miki
Asi je to pro tebe pražáka trochu z ruky. Severní morava, kousek od Jeseníku, ale moje výřezy této Bellancy jsou dělané na slovenku. Pak nějaké to doručení, v dnešní době nic neřešitelného. Rád bych se na ty tvoje výřezy minimálně aspoň podíval..
1.9.2012 22:10 petr_v
dotaz na MIKIHO.
Píšeš žě jsi si zprovoznil vlastní CNC frézku.Kde bydlíš?Možná bych se s Tebou domluvil jestli by bylo možné si nechat vyřezat díly na AN-2 o rozp.1800mm.
1.9.2012 18:43 Miki
No k těm klapkám. Vím že je Decathlon nemá, ale z praktických důvodů jsem je tam udělal. No a až jsem je poskládal a cvičně sklopil, tak se mi zdají taky dost velké. Uvidím, jak se to bude chovat a když tak to nějak upravím..
1.9.2012 18:08 Marian_Frey
Su to moc pekne modely. Osobne vlastnim tiez 2,4m . Vsimol som si ze kridla si obstaral aj klapkami -nebudu mat moc velku plochu na ucinok?Myslim ze by bohate stacili o polku mensie co sa tyka hlbky .
1.9.2012 12:35 Miki
Snažím se, navíc mě odrazují ceny těchto větších stavebnic, nebo styl "Plug and play", neboli vytáhni z krabice, zapni aku a leď. Lepší pocit je, když to projde rukama od začátku, navíc teď jsem si zprovoznil cnc frézku, takže jsou výřezy na počkání, hned se to jinak tvoří..
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek