Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku

Zlin Z-526

Parametry

Výrobce: ??
Kategorie: Polomaketa
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 2150 mm
Váha: 6900 g
Vrtule: 18-8
Motor: MVVS 30 IFS
Elektronika: JR SPCM
Serva: JR

Hodnocení

9.22
z 10 | 36 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Trup laminát , krídlo +vop : pol+dýha+hnedá páska. povrch
striekaný acryl autolak polomatný. Model som pred pár rokmi kúpil ako nedokončenú stavebnicu pravdepodobne Českej produkcie. Keď mi prišiel z Prahy , bol vo veľmi zlom stave a tak zo zúfalstva nad kúpou zbastleného modelu som ho odložil na celé dva roky. Na začiatku poslednej zimy som nabral odvahu a pustil sa do toho . Najskôr odstrániť všetko nepodarené : poťah,podvozok , prepážky trupu,lanovody, závesy ,no skrátka bolo to kruté. A konečne ideme na to , krídlo dostalo nový maketovejší podvozok a hlavne poctivo uložený,nový poťah z hnedej papierovej pásky, nové koncové oblúky ktoré sú prelaminované rovnako ako centroplán. Kormidlá majú konštrukciu rovnakú ako krídlo.Trup dostal pozdĺžne výztuhy, osem prepážok a to všetko v kombinácii smrek+uhlík a preglejka+uhlík. Povrch papierových častí je lakovaný Nitro lakom a celý model prebrúsený. Napokon som striekal celý model polpmatnou farbou ktorú som si dal namiešať podľa vzorkovníka RAL. Nekonečné maskovanie a striekanie mi zabralo 5 dní. A už len osadiť model, motor MVVS 30IFS skvelý výrobok, servá, dva krát zdroje a ideme na to . Letové vlastnosti realisticky podobné predlohe, motor skvelo pracujúci z dostatočným výkonom. A spôsob prepravy ??, takto vozím benzínové modely už druhú sezónu , nepáchne v aute a idem z domu už z pripraveným modelom ,takže na letisku nemusím zúfalo hľadať spadnutú skrutku v tráve. Asi taký model nebude možné voziť na streche FIAT PUNTO, osobne to mám na svoje ,,letisko " asi 0,7km. Ďakujem za pozornosť.

Komentáře

nádherný model,kamarád z letiště ho má taky,ale má tam ROTO 25cc.nádherně létá...za 5
20.5.2012 21:53 Wojtek_I
Bardzo ładna makieta, za 5.
20.5.2012 21:06 Radek_Gregor
pěkné dávám za 5 , Co ten motor - stačí to ?
20.5.2012 16:35 DAF
Jeep Grand Cerokee má na šířku nějakých 1760 mm (podle informací z netu a nevím, jestli to je přes kabinu, nebo i přes zrcátka), ten ajrák má 2150 mm, rozdíl nějakých195 mm na každou stranu, tak bych takový převoz neviděl nijak tragicky a četníci by to mohli nechat bez povšimnutí. Při větším rozdílu už by problém mohl nastat. Navíc nepředpokládám, že majitel s ním bude jezdit přes hlavní tahy velkých měst, ale z bydliště to vezme direkt na letisko.
Jinak model je pěkně zpracovaný a líbí se mi, přeju majiteli hodně letových hodin a hlavně to klasické kolik startů, tolik přistání.
20.5.2012 14:01 qq
Co na to policie, když to přesahuje přes auto do stran?
20.5.2012 11:02 flyabit
Videl som takto prepravovat model uz viackrat , takze to takto ide.
20.5.2012 00:51 javabuh
To letadlo na druhé fotce je přichyceno ke střeše auta? Docela by mě zajímalo, jestli je možné takle přepravovat letadla....
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek