Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1964

Modelář od:2009

Bydliště:Bratislava

Letiště:Vajnory

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

RYAN - STA

Parametry

Výrobce: HobbyKing
Kategorie: Maketa
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 1000 mm
Délka: 740 mm
Váha: 670 g
Vrtule: 8,5x6
Motor: 3128 1100kv
Elektronika: ESC 30A
Serva: HXT900
Baterie: 1300 mAh

Hodnocení

8.09
z 10 | 23 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Dodavany v divnej cerveno-bielej farbe a navyse zospodu polepeny mimoriadne prilnavou sachovnicovou vodolepkou. Takze vsetko dole, vykuchat a znova osadit. Potom zakladna farba a finalny strieborny nastrek. Nasleduje uspinenie a aplikacia nalepiek. Je to parafraza na holandske prevedenie.
K stavebnici, ako prve nevychadza tazisko. Tento model ho ma mat 40mm od nabezky. Pokial by bol ESC tam kde ma byt tak ani nahodou. ESC bol premiestneny pod kryt motora co malo za nasledok rezanie do trupu a nasledne vystuzovanie uhlikovymi stojinami. Po druhe pozor na podvozok, podarilo sa mi zamenit nohy medzi sebou a potom nepasoval vyplet.
Dalej tam boli spravene klapky (uz chodia aj pomaly vdaka novej DX8 :) a vsetky ovladacie plochy boli prerobene na pantiky. Jaj a skoro by som zabudol, cinan dal lozka na obe serva klapiek rovnako, takze bud servo reverser, alebo rezat, alebo spravit v TX mix. Riesil som mixom, keddze ostal volny GEAR kanal

Komentáře

Potrebujes dve veci, vlastne tri. Manzelku, ktorej ukradnes hreben a vylames kazdy druhy zub. Potom zoberies bud hustu farbu alebo nariedeny tmel, hreben do neho spickami zubov omocis a otlacas na model spickami zubov hrebena. Chce to trochu cviku, ale je to prekvapivo jednoducha a ucinna metoda. Chce to spravnu hustotu a chvilu prplania sa. Vyhoda je pravidelnost.
Tu uz nity boli ale zase su moc velke a boli prelepene vodolepkou, ktora sa nijako nedala dat dole. Tak som ich musel kuchat skalpelom.
20.2.2012 09:19 Kaspar
=5= Moc pěkně provedená úprava. Ty nýty už tam byly, nebo jsi je dodělal ty? Hledám nějaký levný a jednoduchý způsob provedení nýtů, nemáš nějakou takovou metodu? Díky za info.
19.2.2012 13:24 igel
Dakujem :)
16.2.2012 15:10 were
Skvela povrchovka, ted to vypada jako kit. Moc se mi to libi, preji mnoho uspesnych letu
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek