Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Bydliště:liberec

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

tricopter

Parametry

Výrobce: samo domo
Kategorie: Tricopter
Materiál: Jiný materiál
Váha: 750 g
Motor: 3x emax cf 2822
Elektronika: 3x turnigy plush 18A, KKmulticontrol, hitec
Serva: 1x GWS mini lxf std
Baterie: 3S 1600-2200 mah

Hodnocení

7.33
z 10 | 9 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

toto "poletadlo" jsem postavil predevsim ze zvedavosti jak leta neco co nema zadnou statickou nosnou plochu. uskutecnil jsem par pokusu o letani a priznam, ze mi to prilis nejde. pokusy indoor = vcelku stabilizovane poskakovani, pokusy ve vetrnem pocasi = celkem uspokojive dokonce par pruletu a navratu na misto startu az pri poslednim letu vitr zapracoval a coptera zmizela 300m v polich (hodinove hledani) a posledni pokus = ulomene prave a zadni rameno. momentalne je coptera opravena a pripravena na dalsi pokusy. :o) je dost mozne ze tento "projekt" opustim a dam se do stavby 3 EPP letadel, abych zuzitkoval pouzity pohon coptery. :o) uvidime... nadeje umira posledni!

Komentáře

ahoj. pokud jde o vykon motoru, rekl bych ze je plne dostacujici, coptera s nimi vystreli jak raketa. pokud se tyce kvality techto motoru, tam bych uz problem videl. u jednoho se po chvilce prerusilo vinuti a jeho cast dokonce skrtala o plast motoru coz za sera delalo slusne efekty... :o) loziska taky nic moc, ale to je o tehle motorech znamo. za ty prachy jsou pouzitelne, ale vydrzi malo, jiny cinan o kilo drazsi bude lepsi volba. :o) copteru jsem uz zrusil a motory pouzivam v letadlech, tedy uz jen jeden zbyvajici jsem vyhodil. z koptery mam pouze desku, nijak me tato poletucha neoslovila.
4.12.2012 16:55 paulo
Ahoj, tiez uvazujem o stavbe coptery a chcem sa Ta spytat, ako si spokojny s pouzitymi motormi, myslim vykonovo, stacia alebo by si dnes pouzil nieco silnejsie?
29.2.2012 10:30 madbull
Ahoj.Já lítám quada na desce wii copter.Jestli jsi to nevzdal a lítáš nebo alespoň poskakuješ a budeš chtít polítat tak dej vědět.Jsem z Jablonce a pokud se trochu zlepší počasí tak to můžem jít roznést.Ať furt nelítám sám:-)Kdyžtak mail petkaamartin@seznam.cz
18.12.2011 20:30 Petr_P
také vlatním tricopteru na bazi desky kkmulticopter (vybavení viz popis a fotky zde na RC albu...) a musím říct, že po odstranění vibrací (dovážení vrtulí) je to hodně stabilní, dá se lítat i na malém plácku u paneláku, model se zklidnil hlavně po výměně GWS vrtulí za APC SF 10x4,7 , dřevo je na ramena výborné, při crashi se třeba i přerazí ale tím absorbuje energii, která by zničila něco dražšího..
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek