Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Elipsoid

Parametry

Výrobce: Reichard-já
Kategorie: Větroň
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 2800 mm
Váha: 1790 g
Vrtule: 11x6
Motor: NTM 35-42 1260
Elektronika: 60A Plus Schulze Delta
Serva: HS82-81
Baterie: 3s 3600

Hodnocení

7.17
z 10 | 12 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Tento kousek je poskládaný z různých zbytků a pozůstatků.

21.4.2011 Dnes je doladěn a je to neuvěřitelný lovec termiky.Dnes úplně azuro a 632 metrů. Můžu jen doporučit sice mám starší verzi ale to bude asi jedno.
Jenom se musí opatrně při sestupu,flutter chytá docela rychle ale sestup vývrtkou snáší dobře je to asi nejbezpečnější opuštění stoupáku.

Komentáře

Mám ho také. Vypadá a létá opravdu krásně. :-) Ale musí se s ním létat rozumně a nezapomínat na to, že tohle není žádný akrobat. Jakmile ho pustím z kopce a nabere trochu větší rychlost, chytne křídlo flutter. Předpokládám, že za to může krátká spojovací tyč křídla a její mírná vůle v křídle. Dělá mi při tom pěkný rámus. Ale možná je to dobře, alespoň to člověka včas upozorní, že je třeba zvolnit. V takovém případě MÍRNĚ přitáhnu a křídlo se "utáhne" a přestane vibrovat.
Ale píšu proto, že chci poděkovat za tip, jak unikat ze stoupáku. Znalí určitě vědí, jak na to, ale já bych si dovolil pro ty méně zkušené popsat, jak se to osvědčilo mě. Elipsoida nakloním do boku cca na 45 St. a předek začne klesat. Mírně přitáhnu výškovku a držím letadlo v takové klesavé spirále. Jako bych jel po točitých schodech. Díky tomu, že je přitažená výškovka, křídlo snáší větší rychlost, aniž by se rozvibrovalo. Přitažení výškovky je ale nutné držet přiměřené, aby nedošlo k přetížení křídla, protože by mohlo zatleskat!......
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek