Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Bydliště:NMnV

Letiště:Horná Streda

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Extra 330 Hacker

Parametry

Výrobce: Hacker Model Production
Kategorie: 3D akrobat
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 1000 mm
Délka: 1020 mm
Váha: 520 g
Vrtule: 10x4,7 SF
Motor: TR2217/16/5690 Turnigy 2217 16turn 1050k
Elektronika: Hitec Focus 4CH "žiadne mixy, čistá kniplovačka :)
Serva: 2xHXT 900, 2xHitec 9g, hitec su starsie, slabšie a pomalšie
Baterie: 1500 a 1300mAh Li-Po

Hodnocení

6.5
z 10 | 8 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Keď som sa rozhodoval čo kúpiť, hladal som tu tento model ale nenašiel. Preto ho pridávam aj pre ostatných.
Je to môj druhý model po Cessne 480. Trochu posun, ale po hodinách tréningu na sime je to bez problémov.
Skvelé letové vlastnosti dopĺňa aj pekný dizajn (neznášam doskolety z ktorých trčia konektory a káble)

Ponaučenie pre stavbu: 2x meraj a raz lep a nie naopak :)

Komentáře

Motorove lože sú aj tu: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8644
Ale na to budes dlho cakat a otazne je tiez uchytenie. Asi by bolo najlahšie si ho nadizajnovat a vyrezat z 2mm preglejky.
25.3.2011 07:42 Earl
SvareciDj - to jsi tedy kus napsat do VAmodels. No pokud by jsi se podíval po jejich stránkách zjistil jsi by, že tam nají video návod. Nejsem žádný myslitel, ale s návodem jsem neměl žádný problém. Pokud se jedná o letové vlastnosti tak jsou podle mě na dost dobré úrovni. Chystám se na silnější motor a tím i na předělání motorového lože. Uznávám, že doporučený setup není moc ideální, ale na slušné polétání to stačí.
Abych se pochlubil já jsem pro změnu volal do Hackeru a zrovna s ne dobrým výsledkem. S uvažovanou výměnou motoru jsem od nich chtěl motorové lože jako náhradní díl.
Rozhovor:
Já - je možné poslat motorové lože do Extry 330 SC s prostorovým trupem?
Paní z Hacker models - ano, pro vás za 69 KČ + 150 KČ poštovné.
Já - 150????????????????
Paní z Hacker models - no to víte poštovné je u takových malých věcí dost drahé.
Já - dát to do obálky a poslat za 150???????????
Paní z Hacker models - no pokud chcete dám to do obálky, ale budete platit poštovné, balné a doběrečné.
Já - doběrečné????????? Proč? zaplatím předem na účet.
Paní z Hacker models - 69 KČ na účet?
Já - No nic nejsem blbec abych platil za zboží o ceně 69 KČ 150 poštovné, Děkuji nashledanou.
Tak to byl můj kontakt s firmou Hacker models, bohužel asi první a poslední. Jak je vidět tak když se nechce je to horší než když se nemůže. Jako začínající modelář vím jen jedno můj další model nebude od Hackeru.

22.3.2011 17:10 SvareciDj
Ahoj, zajímavé... no snad budu se SebArtem spokojen. Extru od VA neznám, viděl jsem jen Katanu a ta je technicky skoro stejná, akorát asi o 2 roky starší :-) Hele,ale souhlasím, začíná se podobat vše od všeho :-) Nevím, kdo od koho začal kopírovat, díval jsem se na fotky z Model hobby 1999-2010 a myslímže první náznak konstrukčního trupu měl myslím Telink na Bubble, nebo tak nějak se to jmenovalo, přepážkouvou zástavbu, pokud se tedy nepletu, prvně udělali Vamodels a dlouho podle fotek všichni ostatní dělali deskové trupy, no a teď už je kopírou asi všichni nebo co... nevím, asi už kopírujou všichni, SMUTNÉ.
Počasí je dnes super, tak jdu pokračovat ve stavbě nového přírustku, brzy tady navěsím nějaké foto i ze stavby.
21.3.2011 21:42 goges
Asi tak :)
21.3.2011 21:41 goges
Ahoj...s 1300mAh som rezko lietal asi 8 min. a po premeraní mali všetky články 3,75V, takže dosť veľká rezerva. Teraz lietam s 1500mAh bez problémov 10 min. Musím povedať že ten môj je naozaj vo vzduchu veľmi stabilný a podvozok zatiaľ drží, ale to dosť záleží od presnosti stavby a pilotáže. S manuálom som mal len minimálne problémy. Taktiež poznám Extru od VA models a nemyslím si že toto je kópia ani po dizajn-ovej ani po technickej stránke, ale je pravda že v poslednej dobe sa všetku EPP-áky nejak nápadne podobajú :) U mňa zatiaľ veľká spokojnosť...
21.3.2011 21:39 goges
Ahoj...s 1300mAh som rezko lietal asi 8 min. a po premeraní mali všetky články 3,75V, takže dosť veľká rezerva. Teraz lietam s 1500mAh bez problémov 10 min. Musím povedať že ten môj je naozaj vo vzduchu veľmi stabilný a podvozok zatiaľ drží, ale to dosť záleží od presnosti stavby a pilotáže. S manuálom som mal len minimálne problémy. Taktiež poznám Extru od VA models a nemyslím si že toto je kópia ani po dizajn-ovej ani po technickej stránke, ale je pravda že v poslednej dobe sa všetku EPP-áky nejak nápadne podobajú :) U mňa zatiaľ veľká spokojnosť...
16.3.2011 22:13 SvareciDj
Ahoj, jak se ti jeví jeho vlastnosti, jak dlouho ti vydržely baterie při zvoleném osazení? Tenhle model jsem měl taky, a při doporučeném osazení mi vůbec nestíhaly 9g serva a musel jsem přidat na motoru, takže letovka okolo 640g, ale bohužel musím uznat. obrovské zklamání. Vůbec si nemyslím, že je model stabilní a ten manuál, to je hrůza, nevím jak ty, ale trochu víc jsem s ním bojoval. Můj první trenér model byl ještě od firmy Potensky - mohu vřele doporučit, lítal docela pěkně, pak jsem měl nějaké samokřídlo od Telinku, pro zábavu fajn no a kamárád si pořídil Katanu od Va-models, lítá s ní perfektne, tak abych nebyl stejný a ve vzduchu alespoň trochu rozlišný, o rok pozdějc jsem si koupil tuhle Extru. První co mě zarazilo bylo, že Hacker téměř kompletně zkopíroval Katanu od konkurence, myslel jsem, že to dělaji jen Číňani. Psal jsem do Vamodelsu, jestli to pro něj náhodou nedělají a jestli mi nemůžou poslat nějaký detailnější manual s popisem, asi jsem je trochu urazil, nevím, bohužel mi odpověděli, že Hacker sprostě technologii konstrukce zkopíroval a ať se odkážu na něj, že mi bohužel nemohou pomoct. Ale tak nakonec jsem model složil a dal do provozu, v první řadě jsem musel změnit osazení, které vyloženě nestačí, a po prvním přistání se mi kompletně ohnul podvozek a model se jakoby stále stáčel do prava, nakonec jsme zjistili, že trup není rovný a musel jsem dotrimovat směrovku. Po třetím crashi jsem to rozdupal a koupil si model od SebArtu, tak letos uvidím. Tak ať máš více úspěchu...
13.3.2011 18:36 Michalicka
tu mam taky je super ted sem se s ní vrátil z letiště :)
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek