Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1985

Modelář od:2006

Bydliště:humpolec

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

MONAKO

Parametry

Výrobce: máca :)
Kategorie: Ostatní
Materiál: Jiný materiál
Délka: 590 mm
Váha: 2000 g
Motor: speed400
Elektronika: dsys+hitec
Serva: 3kg standart
Baterie: zatim neni

Hodnocení

8.8
z 10 | 20 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Monako už mám dlouho ale teď nebylo do čeho tak sem udělal nový nástavby a kravinky kolem .. anténa se otáčí nástavba je osvětlená stožár osvětlen není . pro porovnání sem nesmazal minulou verzi z alba :) myslim že prokoukla ..

Komentáře

Taky sem uvazoval pred letadlem o nejake lodce :) Az budu vydelavat, tak mam prave predstavu si poridit neco taky takoveho .)
Ale tesim se na nejake fotky, az bude na vode :-) Hezky, hezky, za 5 :)
23.1.2011 15:50 ZIPP
To Medvěd Brumla....dostal jsem od kolegy totální vrak, protože mi bylo líto aby to vyhodil. Sehnal jsem si plánek a pomalu ho dávám dohromady. Nástavbu ( kakbinu ) už mám hotovou. Teď dělám - renovuji trup ( ten jediný použiji, zbytej je totálně nepoužitelné, protože model se válel snad 25 let v garáží. tak si dokážeš představit jak to asi vypadalo...zpuchřelé a asi 5 mm nánosu syntetické barvy na trupu...... barvožrout můj přítel.....)...kytuji, brousím...něco hrozného ( raději jsem měl dle plánku postavit model úplně znova...).....poté to potáhnu laminovací tkaninou. Motor jsem si nechal poslat z Číny nějaký stříďák s vodním chlazením no a obousměrný regulátor zatí lehce pohledávám. Musím ještě hodně studovat na webu plavčíků MoNaKo abych to dal dohromady...připadám si tam někdy s mými dotazy jak tydýt, protože nejsem lodní modelář a neznám jejich výrazy, znalosti atd...., ale kluci námořnický mají semnou vytrvalost... :-))
23.1.2011 13:49 Medved_Brumla
Ode mne jako lodičkáře dostáváš za plný počet. Máš to parádní ...... :) Zippe, Scheveningen je krásná loď. Máš stavebnici, nebo stavíš od Nuly ?????
23.1.2011 12:03 maca_iq
Díky:) Scheveningen je moc pěkný plavidlo..dopl'ňky nekupuj ale vyrob :) ušetříš ... k tý plachetnici -mrknul bych se na mo-na-ko.net tam by ses mohl dozvědět víc.. ať se ti daří
23.1.2011 09:54 ZIPP
Velice pěkné...také se snažím dát dohromady jednu rybářskou loď - Scheveningen, ale je dosti složité sehnat nějaké doplňky v daném měřítku. A když se už něco podaří sehnat tak je to docela drahé. Obousměrné regulátory jsou také dosti drahé. Pak mám v plánu dostavět plachetnici Pasát, ale nejdříve musím někde nastudovat nějaký systém ovládání natáčení plachat, protože ji chci postavit ve variantě RC.
22.1.2011 11:34 Zaphodbiblbrox
Jedině za 5. Moc pěkný
22.1.2011 10:07 Vladan
Lodičkám moc nerozumím, ale tahle se ti povedla. Líbí se mi.... 5
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek