Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1986

Modelář od:2004

Bydliště:Deblín

Letiště:fšude kde to jde

Web: ve wýrobě

na chvíli sem přestal ale... SEM ZPĚT!

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Mini Swift

Parametry

Výrobce: Mscomposit
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 540 mm
Délka: 380 mm
Váha: 200 g
Vrtule: 6x4
Motor: TW-2205
Elektronika: Střídavý regulátor 15 A/BEC/Brzda Příjmač REX5 plus
Serva: 2x carson
Baterie: LiPol 2čl. 1000 mAh a 900mAh

Hodnocení

6.92
z 10 | 13 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Začalo to vlastně v Praze na modelářské výstavě, procházel jsem spolu s kolegy letci stánky a zastavil se u modelu malinkatého Swiftíka se slovy: to je pěkný:-D. Popošli sme o kousek dál a najednou mi začal vrtat v hlavě červík (jak to lítá když je to tak malý) pak už sem nemyslel na nc jiného. Nakonec jsem se pro něj vrátil protože něco tak malinkého přece nemůže lítat a vlastnit toho prcka bylo obrovským chtíčem. Po příjezdu domů jsem nemyslel na nic jiného než honem ho sestavit a fiknout do vzduchu. Spolu s Oldem jsem malého Swifta skompletoval nabil servama a jeli ho zalétnout k hradu. Měl jsem ssebou i toro900 to jsem odlítal a těšil se jak se mi mini představí. Z předchozího letu s torem jsem věděl že fouká vítr, ale nadšení vidět mini křídlo letět bylo větší, takže sem nebral na vítr ohled a honem do vzduchu. Po hození ho vzduchu chřtánu jsem zjistil že poměrně málo reaguje na povely byl takový tupý což sem později vyřešil proškrábnutím ohebné části kormidel. Taky velice neštastně se mi ohýbali táhla ze slabého svařovacího drátu, to jsem spravil dvěma dutinkam přilepenýma ke křídlu. Teď mi ještě schází nedostatek výkonu a bude to parádní prcek ve vzduchu:-D

Komentáře

Je to super éro taky ho mám jinak pohon doporučuji Turnigy 2211-2300kv regulátor Turnigy Plush 10A vrtule GWS 6/5" Lipol 2S 850mA a je to pěkné divoké polétání a hmotnost mi vyšla pouhých 135g viz můj RC Album letová doba cca 15min Proto cesta do silnějších motorů a 3S lipol mi nepřijde moc vhodná jelikož model příšerně stěžkne a takto létá jako raketa nedá se pomalu létat pořád na plný plyn a přitom je schopen létat i velmi pomalu.
8.1.2011 15:31 BGone
musim souhlasit. je to hezke male, mile, roztomile.
libil se mi v letu
hlavne dobra bedna na cestovani.
proste malej braska od meho Maxi swifta , ale o to sikovnejsi.
5.1.2011 14:57 OwlCastle
Pěkný prcek. Pěkně dodělané břicho / není součástí / a je opravdu vhodné. A velmi pěkný kufřík pro cestování.. Chybičky jsi skvěle vychytal a výkon? Ten zanedlouho asi taky bude, jak tě znám.. Ale na takové to domácí polítání, to stačí..
5.1.2011 14:26 JTulis
Moc pěkné skuze tam dát tříčlánek lipol hned to bude mít větší výkon. :D Já jsem to tak vyřešil na Micro mis Americe viz. album.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek