Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

ICQ:100934051

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Messerschmitt 109

Parametry

Výrobce: Parkzone
Kategorie: Maketa
Materiál: EPP, EPS, Depron

Hodnocení

6.6
z 10 | 10 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Video z lítání: http://www.youtube.com/watch?v=FbygA_AH_4Y

Komentáře

Diky moc za podrobne info, takhle nejak jsem si to predstavoval. Tu Tamiyu vyzkousim, ja jsem zatim vzdycky sahnul jen po tom co byt dal, coz byla vetsinou izolepa :o)
23.2.2010 14:25 RIP
Jinak takhle tenká spirála jako má tohle letalo by šla udělat normálně z jednoho kusu (proužku) lepenky. U těch širších to musíš řešit těma dvěma úzkejma okrajovejma proužkama, protože tlustej pruh lepenky by jsi nenaspiraloval :-)
23.2.2010 14:22 RIP
Čau, tahle spirála je z výroby. Ale máš štěstí už jsem jich pár dělal na jinejch letadlech :-))) Je to jednoduchý, vyřízneš si kolečko z modelářské lepenky (doporučuju lepenku Tamiya maj jí třeba v MPM v myslíkovce, i Pecka ji myslím má) - z té uděláš střed - pak si uděláš dva tenké proužky a z těch navineš normálně obrys té spiraly. Tj. jak jí chceš širokou stoupavou a pod. No a mezi těma dvěma pruhy lepenky to buď zamaskuješ mascolem nebo vylepíš kusy lepenky. Pak to stříkneš a tradáá spirála je na světě :-) (samozřejmě nejdřív stříkáš světlejší barvu, takže černo- bílej kužel - stříkneš nejdřív bílou zamaskuješ spirálu a pak stříkneš černou :-))
23.2.2010 13:43 were
Moc hezke! Muzu se zeptat, cim jsi pri strikani maskoval tu spiralu na kuzelu? Budu ted barvit trojlisty kuzel na FW a s tou spiralou si moc nevim rady
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek