Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1974

Modelář od:1982

Bydliště:Praha

Web:www.rcsovy.cz

modelarim od malicka, nejdriv hazedla v modelarskem krouzku a papirove modely z ABC, do toho take kity a pak modely ze stavebnic Modela - gumaky, Co2 no a pak prechod na RC...

nejsem bohuzel moc sikovny na staveni, jsem rad ze na svych erach alespon zvladam udrzbu a opravy, ale moc rad litam, kdykoliv a kdekoliv to jde, at uz spalovaky, elektro nebo vetrone - obzvlast me bavi litani na svahu, jedine co mi nic nerika je akrobacie, jsem maketovy pomaloletec

az jednou bude moznost, chci poridit benzinaka vlecnou a jezdit vlekat na vetronarske akce...

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Passat

Parametry

Výrobce: Reichard modelsport
Kategorie: Větroň
Materiál: Laminát + balza
Pohon: Bez pohonu
Rozpětí: 2600 mm
Délka: 1150 mm
Plocha křídla: 48 dm2
Elektronika: Rx Futaba R617FS, ukazatel napeti zdroje GWS
Serva: 4x HS 81, 2x standard
Baterie: Sanyo Eneloop 2000mAh

Hodnocení

8.67
z 10 | 9 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

S Passatem jsem moc spokojeny, presne splnuje moje predstavy pohodoveho vetrone do termiky i na svah. Diky dvakrat lomenemu kridlu a uzasne blbuvzdornemu profilu S 3021 je model velmi stabilni a nepada po kridle. Minimalka je prijemne nizka, kdyz uz se ero skoro zastavi ve vzduchu staci mirne potlacit a zase se rozjede, nema tendenci bez varovani spadnout na cumak. Zespodu na trupu je zesileni, ktere slouzi jako pristavaci lyzina, pri pristani na udupanou hlinu nebo posekanou travu ero diky ni krasne klouze po zemi jako nejaka maketa. Konce kridel jsou zahnute dolu, coz ma i tu vyhodu ze se o ne kridlo opre a nebrousi spodni stranou po zemi. Trup je dostatecne pevny, pripadne kameny, o ktere hlavne na svahu nebyva nouze, mu nedelaji problemy. Model je na tom pevnostne rekl bych velmi dobre, pri jednom startu na gumicuku se mi utrhlo loze serv a posunulo se dozadu, model udelal souvrat a sel kolmo k zemi asi ze sedmi metru a jedine poskozeni byl mirne popraskany trup v miste okraje kabiny.

Model letam jak jsem u vetronu zvykly s tezistem posunutym oproti udavane hodnote o neco dozadu, prijde mi ze se tim zlepsi klouzavost i citlivost na termiku. Pouzivam dva letove rezimy, neutral a termika, a na pristani vysunuju flapy, bud castecne jako vztlaky nebo uplne jako brzdy. Butterfly nepouzivam, na stare vysilacce mi nesel namixovat a tak Passata porad letam stejne jako driv.

Celkove hodnoceni - podle me kvalitni vetron pro pohodove poletani s dostatecne pevnou konstrukci, ktera bez problemu snese i drsnejsi podminky na svahu, kam by uz clovek s kompozitovou lestenkou sedal dost nerad :o)

Komentáře

Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek