Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1973

Bydliště:Letohrad

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Pult na dx6i

Parametry

Výrobce:

Hodnocení

8.5
z 10 | 8 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Vím, že to sem zrovna asi nepatří, dávám to sem jen tak pro inspiraci jak jde udělat jednoduše plně funkční pultík za pár kaček.

Komentáře

tak glider day byl posunut na srpen kvůli počasí...:(kdyžtak sleduj web,bude tam info:)
14.6.2009 20:36 Lada
Pokud dovolí čas , tak se ukážu . Doufám že Vám vyjde počásko
11.6.2009 15:12 Dave
hele ted koukam ze jsi z letohradu...nechces k nam prijet?:-) -do Lanškrouna,podívej se na www.zerozero.cz ,já bych se docela rád podíval na ten pult... 20.6. je tady easy glider day a volný polítání,tak kdyžtak můžeš přijet mrknout,můj poznávací znak jsou dlouhý vlasy :-D
viz. http://galerie.rcserver.cz/data/id_2219/1.jpg ,kdyžtak napiš na mail,nebo icq či skype -d.pavek,icko a mail mám v profilu,ať to nepitváme tu.
1.4.2009 20:39 Lada
Vzhledem k tomu, že už jsem si jeden pult vyráběl na optika, který byl lepený a trvalo to dost dlouhou dobu. Chtěl jsem jít tou nejjednodušší cestou a vyrobit funkční pult za co nejkratší dobu a minimální peníz. Chtěl jsem aby pult šel používat jak na spektrum tak na optika. Plastové desky, které jsem použil mají tloušťku 6 mm a měly by být podobné těm, z kterých se vyrábějí reklamní bilboardy.Název opravdu netuším, přinesl mi je kamarád z práce (nějaké zbytky). Tento plast je podobný plexisklu, ale je daleko pružnější. V každém případě si myslím, že to jde vyrobit prakticky z čehokoliv i z té překližky. Potom už stačilo jenom vyrobit z hliníkové tyče průměr 16mm čtyři válečky 4 cm dlouhé z průchozím 6.závitem. Nožičky jsou z klasické 6. hlazenky na jednom konci se závitem potažené smršťovácí folii. Na vrchní straně jsem to polepil samolepící folií. Popruh a to je vše. Pokud máš možnost dostat se k soustruhu dá se za jedno odpoledne pultík zmáknout.
31.3.2009 22:15 Vaclav_Panocha
Dobré je EPP potažené dýhou vypadá to suprově :-D
31.3.2009 21:17 Dave
nechceš k tomu dát víc info?-použitý materiál hlavně,taky si ho chci udělat,ale nevím z čeho :-( napadlo mě použít překližku ale radši bych nějakou umělinu
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek