Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1975

Modelář od:2007

Bydliště:Děčín

Letiště:Sokolí vrch,K.Studenec,Suché u Modlan

Web:http://www.rc-elektrolet.estranky.cz/

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Mustang P - 51 D

Parametry

Výrobce: Parkzone
Kategorie: Maketa
Rozpětí: 1000 mm
Délka: 830 mm
Váha: 600 g
Vrtule: 9x4,7
Motor: TowerPro BM2409-12T
Elektronika: Hitec přijímač,Mag 8 25 A régl
Serva: 3x HXT 900
Baterie: 3x lipo 2400 mAh

Hodnocení

7.14
z 10 | 7 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Tak s tímto Mustagem jsem se začínal učit lítat .Zcela neuvážená a zbrklá koupě za šílený peníze s vidinou super polítání ( a to jsem před tím nikdy ve vzduchu s ničím nebyl).Již první pokusy o vzlet s originál výbavou,jenž byla součástí RTF balení ,jsem zjistil,že ani model,ani moje ruce nejsou to pravý ořechový....No co,nakoupilo se pár vrtulí,krytů motoru,převodovky a ničilo se vesele dál...Jenže se tomu s originál bateriemi 9-článek Nimh,stejnosměrným motorem 480 a převodovkou do vzduchu moc nechtělo.Tak ten prevít putoval po rozborce do skříně a čekal na svůj čas.Z lítosti nad tolika penězi za tuto mašinu jsem se rozhodl jej \"překopat\".Motor šel ven i s převodovkou a byl nahrazen štříďákem,serva HXT 900 se mi zdála lepší,než ty co tam hošíci z Parkzone nacpali a přestavba byla dílem cca 3 hodin.
Mustanga jsem už zalítal a lítá super,ty tam jsou propady po hození na plný plyn,teď je to fakt stíhač!!!
No ale stejně je nejlepší si éro postavit sám,asi to byla moje první a taky poslední koupě hotového modelu...Na tom se už člověk nevyřádí....

Komentáře

A krátké video :http://www.youtube.com/watch?v=IRCf0CSX6hU&feature=player_embedded
22.1.2010 16:57 Karel_Mojzis
RIPE,To,že jsi s Corsairem od Parkzone spokojený ti věřím,už tam máš stříďák a lipolky,nemýlím-li se....Já Mustanga kupoval se stejnosměrným motorem 480 a nimh bateriemi.Starty z ruky ? Skoro nemyslitelné.To spíše tak s katapultem.Po hození se to n plný plyn plácalo těsně nad zemí a ne a ne nahoru.....Teď je předělán,viz odkaz : http://www.rc-elektrolet.estranky.cz/fotoalbum/modely/p-51d-mustang
18.1.2010 22:35 RIP
Ahoj, docela mě překvapuje, že jsi měl s lítáním problémý. Ja na produkty od parkzone nedám dopustit. Po osvojení lítání na Easy Staru jsem přešel na Corsaira od nich. A naprostá spokojenost výborný letadlo. Jen sem ho vybalil z krabice hodil a lítám do dneška mám ho přez rok... Těším se až si v létě koupim tu 109 od nich vypadá to, že to bude dsot pila :-)
27.11.2008 01:42 hendrix
Tak ten popis, to je jak když vyprávím já :). Aneb: Po neuvážené, zbrklé a drahé koupy Focek Wulf 190 RTF od Park zone......a dál stejně jako v popisu (taky první model, taky poprvé ve vzduchu) . Cca dohromady 1minuta pokusů o létání a rozlámané obě vrtule, převodovka, lože elektroniky, 2x zlomené křídlo, 1x zlomený trup za krytem motoru. No prostě špatně fungující ten jejich hybrid přijímač+regl, který nakonec vyhořel úplně :(. Takže komplet elektronika z RTF je teď jen na ozdobu :). Nicméně model jako takový je slepený, vykuchaný \"na rozborce\" a čeká na nové osazení. Jsem rád že jsi ho sem dal a vypsal komponenty. Moc mě to pomůže při přestavbě mého Focka a na základě Tvých zkušeností jsem zamítl možnost nadále provozovat model s původním motorem a elektronikou. Přijímač mám do něj připravený Hitec Electron 6. Ale je tady pár věcí, s kterýmy si nevím rady: např. jak máš udělaný a přichycený to lože motoru (opravdu stačí výkon tohoto motorku?) a jak jsi umístil/přichytil serva do křídel. To jsou věci, s kteréma bych potřeboval pomoci. Předem děkuji za případné odpovědi. ...No...já po neúspěších a cca 45 vteřinami ve vzduchu s tímto érem zakoupil z modelbazaru set PC CESSNA 480 od Pelikána a stím jsem se naučil letos létat. A to prosím úplně bez problémů. Při druhém létání jsem již zvládl i lopingy, výkruty, průlety na zádech...no prostě paráda. Pár pádů (i docela ostrých) sice taky zažila, ale tahle cessnička oproti Focku je v podstatě nerozbitná. Max výměna vrtule a je. S původní výbavou Focka, P-51, Spita od Park Zone stačí menší karambol a jede se s kouska domů :(. Nicméně model jako takový se PZ povedl a stále sázím na jeho letové vlastnosti ;). Zvlášť po tvých/našich úpravách. P.S.: Projevilo se na let. vlastnostech samostatné servo pro každé křidélko ? Ještě jednou díkas za případné odpovědi.
26.11.2008 18:06 radek
nic méně je to válečník..to je jasný, jeden malej kluk u nás lítá od nich toho spita s těma úchopnýma dírama pod křídlem (maketářský "zážitek") ale tatík mu ho osedlal AXIkem a lítá výborně..
26.11.2008 17:19 Vaclav_Panocha
Tak todle mám taky ale bez pořádného aximotoru to nechce letět
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek