Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

URAL 6x6

Parametry

Výrobce: WPL
Jak postaveno: Ze stavebnice
Kategorie: Truck - kamión
Váha: 1000 g
Měřítko: 1 : 16
Motor: 380
Elektronika: nejlevnější Čína
Serva: Čína
Baterie: 2S 4000mAh v nástavbě

Hodnocení

9.5
z 10 | 4 hlasy – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Jedná se o RC stavebnici z Číny. Docela mě mile překvapila přesnost plastových dílů nástavby. Bohužel u podvozku už jsem tak nadšený nebyl. Poloviny náprav na sebe nedoléhají úplně dokonale a plastové, miniaturní kardany si mohou o nějakém "trialu" nechat zdát. Samožřejmě že by se to asi dalo vytunit ale stavěl jsem to pro malého kluka, kterému to stačí až až.

Komentáře

Nijak jsem to neprožíval. Regl jsem našel doma v šuplíku. Je to z nějaké staré německé desetin. Má poměrně slušně citlivou regulaci od spodu, tak jsem ho tam vrazil. Listová péra jsem kupoval jen do předu, vzadu jsou původní. Vzadu jsem tedy měnil kompletní uchycení náprav v kovu. ty původní, malé plastové linky se vytrhaly. Vpředu se ty listový péra dost lámou. Je to nejspíš tím, jak malej z kopce dupne na brzdu a přední náprava se zasekne. Má tak tendenci se zkroutit pod auto a pera se ohnou. Při prudkém přidání se náprava zase přetočí obráceně a tak dokola až se péra ulomí. Koupil jsem nová s lepším uložením ale jinak mi péro přijde stejné. Od výměny to nic nenajelo, tak nemůžu zatím posoudit.
25.1.2021 21:40 Hasepe
Vypadá dobře taky ho mám doma. můžeš mi poradit jaký régl jsi tam dával a jaký listový péra jsi objednával?
8.7.2019 20:40 letik
Maják mám od kluků z RC truck Hradec K.
8.7.2019 18:01 Roman_rcpilot
Vypadá dobře, maják máš odkud? :)
3.6.2019 21:04 letik
Tak po pár jízdách, dlužno podotknout v těžkém terénu, lehly kardany i převodovka. Takže jsem vyměnil kardany za kovové, převodovka je nová, dvou stupňová s větším motorem. Nápravy ještě držely ale ty plastová futra měly takové vůle, že jsem je raději vyměnil za kovové nápravy s kuličkovými ložisky a kovovými převody. No a když jsme tak byli v tom tuningu, Ural dostal ještě přídavná světla, rotující majáček i nový régl. Ještě vyměním listová péra a snad už nebude co by zlobilo.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek