Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1974

Modelář od:1982

Bydliště:Praha

Web:www.rcsovy.cz

modelarim od malicka, nejdriv hazedla v modelarskem krouzku a papirove modely z ABC, do toho take kity a pak modely ze stavebnic Modela - gumaky, Co2 no a pak prechod na RC...

nejsem bohuzel moc sikovny na staveni, jsem rad ze na svych erach alespon zvladam udrzbu a opravy, ale moc rad litam, kdykoliv a kdekoliv to jde, at uz spalovaky, elektro nebo vetrone - obzvlast me bavi litani na svahu, jedine co mi nic nerika je akrobacie, jsem maketovy pomaloletec

az jednou bude moznost, chci poridit benzinaka vlecnou a jezdit vlekat na vetronarske akce...

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Bandit

Parametry

Výrobce: Traxxas
Jak postaveno: Již hotový model
Kategorie: Buggy
Váha: 1600 g
Náhon: 2 WD
Měřítko: 1 : 10
Motor: Neu-Castle 4 pole 3800kV
Elektronika: regulator Castle Creations Sidewinder SCT
Serva: 2075 High Torque
Baterie: Turnigy 2S 5000

Hodnocení

Tento model zatím nikdo nehodnotil...
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Jako hodně leteckých modelářů jsem se také rozhodl pořídit si RC auto pro příležitosti, kdy člověk nemůže nebo nechce létat. Navíc kamarádi z klubu už tím byli nějakou dobu postižení a tak jsem dostal tip na nákup zlevněného předváděcího Bandita neodolal jsem.
Barevnou karoserii jsem chtěl nejdřív odbarvit zevnitř ale po přečtení nejrůznějších návodů které nedávaly záruku na rozumný výsledek jsem jen sundal nálepky, stříkl ji zvenčí a znovu nalepil okna.
Setovému stejnosměrnému motoru Titan jsem netipoval příliš dlouhou životnost, protože se jednalo o předváděcí kus a tak jsem očekával že už má něco najeto a po dvou měsících klubového závodění se opravdu odebral do křemíkového nebe. Okamžitě jsem pořídil kombo od Castle Creations které je opravdu parádní. Trochu experimentování si vyžádalo programování regulátoru hlavně co se týká omezení kroutivého momentu, aby se dalo rozumně rozjíždět. Na naši hlíno-trávovou dráhu jsem se ustálil cca na 50ti procentech s tím, že takhle silný motor by si určitě zasloužil pinion s více zuby, ale to třeba někdy později.
Musím říct že Bandit plní svůj účel, při závodění si rozhodně nebereme servítky, autíčka každou chvíli metají kozelce a zatím všechno přežil. A až něco odejde tak výměna čehokoliv je záležitostí chvíle. Pokud by o něm někdo uvažoval, za sebe můžu jen doporučit.

Komentáře

Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek