Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1981

Modelář od:1997

Bydliště:Dolní Dobrouč

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

ULTRON 3D

Parametry

Výrobce: Já podle plánu
Kategorie: Cvičný model
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 1300 mm
Délka: 1200 mm
Váha: 890 g
Vrtule: 11x5,5
Motor: Turnigy 3536/8
Elektronika: Hitec optima - 6
Serva: Corona cs-929MG
Baterie: Foxy - 3x 1800mah

Hodnocení

5.67
z 10 | 6 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Model jsem stavěl podle rc groups.Zachoval jsem pouze tvary ktere se mi moc libí. A nápad výroby křídla z jedné desky,a náběžku vyrobit zlomem. Křídlo mám odnímatelné uhlíková trubka slouží jako výztuha i zároven jako spojovaci. Křídla proti vysunutí mám sešroubované jedním šroubem v trupu,jinak jsou zasunuty v cetroplanu.Trup je tvořen jádrem slepene bedničky na ktere jsou nalepeny desky samotneho tvaru trupu a v místech nad křídlem je uzavřen - kde je schována elektronika.
Model jsem chtěl co nejlehčí a co možná s velkou plochou, to se povedlo, model je obratný a dovede letět pomaličku .takže idealni model na blbnutí za dum na zahradu kde je neupraveny teren. a diky pruzinovemu dratu na podvozku nedochazi k jeho vylamovani, a pomalym letem na přistání nedělá kotrmelec po dosednutí.

také jsem byl už neštastný z vysílače na 35 MHz kdy ty všechny nová serva poškubávají. takjsem koupil auroru a mám klid. jenjezajímavé že všechnystarší serva to nedělají a nebo jen zřídka kdy.

Komentáře

tohle je super stroj oproti funtance co ji tu mám též vystavenou .ultron podědil její vybavení,a chtěl jsem stavbou docílit co možná velké plochy, a malé váhy, aby to bez motoru padalo jako list ze stromu, a skoro tomu tak je.a motorově je na tom taky fajn, myslím že zkušený 3D letec by si s erem užil. teší mě že se vám model líbí.
26.8.2013 22:20 dus1dus
taky jsem tenhle stroj stavěl, akorát mám křídla z fasádního polystyrenu, dost jsem ho přemotoroval, takže je to pěkný divoch.Přeji hodně příjemných letových zážitků
25.8.2013 14:35 Ladina
moje rc kariera byla od začátku cca 12let provázena vysílačem Hitech falsh 5X. a stačil mi. A když jsem začal uvažovat nad novou soupravou už z dusledku bezpečnosti, chtěl jsem aby vysílač dovedl zase víc než ten starý.asi by mě bohatě stačila eclipse 7. byla by za poloviční cenu ale vzhledem k tomu že bych měl problem naprogramovat kompletní mechanizaci kříkdla volil jsem 9ti kanál. a také proto že je jednodušší na programování.a další vícekanálove vysílače už jsou zase o dost dražší.a předpokládám že tak daleko se v modelařině nedostanu. I u aurory nevyužijivše co nabízí její elektronika. takže sibudu přát aby mi aurora sloužila také tak dlouho,alepoznáme co nám vývoj přinese noveho .
24.8.2013 15:39 herrenn
Pekne letadlo,zajimave tvary.Co Aurora napis neco o vysilaci,take chci zakoupit tuto soupravu.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek