Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Modelář od:1980

Bydliště:Šternberk

Letiště:Nemám

Web:nemám

ICQ:Nemám

Každý modelář se stane pilotem, kdo se nemůže stát pilotem a létat, ten zůstane modelářem. Modelář je ten, kdo vezme plánek, prkénka, nosníky a jiný materiál a postaví model, který létá, nebo nelétá. Dnes se modely kupují, ale o to víc se létá a to je také dobře. Takže: Letu zdar !!! ::::))))

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Větroň V2 PM Zelená sršeň

Parametry

Výrobce: Darováno-já
Rozpětí: 2600 mm
Délka: 1200 mm
Váha: 1700 g
Vrtule: 10/7
Motor: 2836
Elektronika: futaba př
Serva: už nevím, ale standart
Baterie: 3S 2200mah čína

Hodnocení

8.33
z 10 | 12 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Tento větroň sem dávám z nostalgie, bylo to první letadlo s nímž jsem letos v červenci vzlétl ( a vůbec poprvé, nepočítám lli jeden skoro let asi v 15 letech) a byla to chyba, dnes vím, že takový konstrukční větroň nepatří do ruk nikomu, kdo ještě neletěl, ale někde jsem zaslech, že ano, tak jsem podlehl a taky byl první po ruce. Už není, tedy je, ale ne letuschopný, je opraven, ale už nemá snahu letět, asi jsem někde nedal už dohromady geometrii, První let, pád do lesa, opraveno, druhý let, pád do pole Video zde: http://www.stream.cz/uservideo/603138-vetron-zelena-srsen Zabodnut v poli cca 15 cm a pak i přes opravu už letu neschopen. Dal jsem ho sem abych měl svou galerii kompletní. :) Škoda ho. Budiž mu dílna lehká.
Měl jsem něco nalétáno na simulátoru, ale na takového větroně to nestačí, tedy mě nestačilo. Na epp akrobata ano. Příští rok, ale s větroněm vzlétnu, mám ještě jednoho menšího k rekonstrukci nachystaného ::)))

Komentáře

10.11.2011 18:09 were
Pokud jsi pri oprave pohnul s geometrii tak by to nemelo byt nic neresitelneno, treba je jen spatne uhel serizeni nebo tak - treba na nej za rok kouknes mnohem zkusenejsim okem a chybu najdes. Ja uz ted taky vim, proc jsem jako maly nektere modely nemohl prinutit k letu. Treba jeste poleti :o) Jinak presne jak pises, RE vetron sice krasne leti sam a je hodny, ale to neznamena ze je vhodny jako prvni ero, kdyz mu do toho clovek hrabe neodborne tak to uletne nebo skonci v zemi raz dva, navic clovek musi myslet napred, protoze ero na vsechno reaguje se zpozdenim a svou vlastni rychlosti, je nutne pocitat s vetrem atd... drzim moc palce s dalsim vetronem!
10.11.2011 11:59 Puma163
To celestyn : No, ze simulítoru určitě ne, teda podle mě. O větroních to chce určitě něco vědět. Hlavně to, že nemá křidélka a tedy možnost řízení je celkem omezená, že člověk nemá podlehnout snaze ten model neustále řídit, že má nabrat výšku, že otočí li se po větru nabee neskutečnou rychlost a letí pryč a pak se člověk bojí vývrtky ve snaze ho otočit zpět (mimochodem další chyba byl celkem vítr), že let je třeba vlastně jen korigovat atd atd. něco už vím, zbytek se snad naučím. Můj další větroň co je připraven k rekonstrukci, už má křidélka a klapky, tak to bude snad jednodušší, ale stejně s ním pak zkusím létat bez křidélek jak to půjde. ::))
10.11.2011 11:30 Celestyn
To je zajimavy postreh. Cekal bych, ze na takovy usaty model bude zkusenost ze simulatoru stacit.
10.11.2011 10:04 mirec
Pripájam sa k Radovy,moja reč..možno aj môj model,veterán čaká podobný osud ale ved aj o tom to je. Pekný slogan v poznámke.Veľa zdaru..Miro.
10.11.2011 09:26 TERAZKY
Veľmi dobre viem, čo to je lietať v špecifických podmienkach. Držím Ti preto palce a nech máš mnoho radosti z tohoto krásneho koníčka.
Ahoj.
Rado.
9.11.2011 23:25 bermas
Co dodat. Štír od Haškovce. Taky jsem ho měl, ale už je to víc než třicet let, to to letí!
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek