Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

pseudoALIEN

Parametry

Kategorie: Cvičný model
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 1080 mm
Váha: 700 g
Vrtule: 9x6
Motor: TGY 2213 20turn 1050kv 19A Outrunner
Elektronika: ESC Mystery 20A
Serva: 2xHS81
Baterie: 1300mAh TGY

Hodnocení

6.17
z 10 | 12 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Jedná se o model ALIEN od svor system, jen s tím rozdílem, že trup je dělaný z balsy a má podvozek. Původní příspěvek byl napsán v angličtině proto, že se mi celá stránka zobrazovala anglicky

Přidal jsem pár fotek (z mobilu, nenašel jsem kabel od foťáku)

Komentáře

Darováno... Snad pomůže v začátcích :)
7.2.2011 08:29 qq
Peter Hanuliak: S originálem to porovnat nemůžu, jelikož jsem ten laminátový nepilotoval. Tohle je klidné a stabilní, zvládá letět i dost pomalu (naštěstí), ale bohužel jakýkoliv boční vítr mu dost vadí.
25.1.2011 20:39 Milan_Nes
Jo tak já taky kupuju z bazaru a pak si opravuju ta cena je výhodná a člověk si zamodelaří, já začínal s kuličkama (EPP) to mělo výhodu že se to slepí vteřiňákem a de se lítat, teda uplně sem začínal tak před 15 lety s A1 kama a A2 kama to nebylo rc to člověk hodil a doufal,
pak šel domu lepit když mu to zafouk vítr do stromu, někdy mi to chybí :)

Jinak kdybys potřeboval nějakou radu nebo tak tak klidně napiš, i stavim občas kamarádum letadla (rozuměj osazuju :))
tak třeba to budu vědět ...

Jinak hodnotit modeláře podle toho kolik let aktivně modelaří mi přijde mimo, jeden z nejlepších pilotů na světě RC vrtulníků lítá třetím rokem :)
a zalítne to co jen málo lidí na světě, respektive s jeho stylem ne :)
To byl jen takový příklad pro pobavení ...
25.1.2011 00:21 peter_hanuliak
ako majitel povodneho aliena by som privital blizsie info a foto, ake sa zmenili letove vlastnosti a pod. urazky si prosim rieste v emailoch :-)
24.1.2011 23:59 qq
No tenhle jsem nestavil sám, jen jsem rodělal podvozek, upravil motorovou přepážku a převybavil ho, protože původní výbava mi nevyhovovala. Jje to "olétaný" kus, zakoupený přes modelbazar.cz. Z toho co jsem stavěl sám, se neodvážím nic prezentovat, protože to většinou (krom jednoho, který ještě nebyl ve vzduchu) nepřežilo dýl, než jeden let, takže bych mohl dát spoustu fotek "modelšrotu"... Jinak u té fotky bylo výhodou, že jediný kdo v okolí parkoval, jsem byl já, tudíž jsem tím nikoho nenaštval/nevyděsil, když se neřiditelný model hrnul k autu.

Milan Nes: Není třeba mi vykat (i když oceňuji zdvořilost, které je dnes jako šafránu), mezi modeláři jsem po necelém roce stále spíš školáček a věčný začátečník.
24.1.2011 23:33 Milan_Nes
jj vtipná fotka, cením to že jste si něco postavil sám, na to já nemám čas, já sem ta generace co osazuje :)
24.1.2011 23:28 maxlll
Mám stejnej problém. Nemám na stavění modelů moc času proto kupuju letadla buď z bazaru hotová nebo stavebnice z 95% složené. Není to z důvodu že bych si do toho netroufl ale že na to nemám čas. A přiznejme si to chceme lítat a ne 2 roky něco stavět co ani něvíme jestli poletí. I když o to má člověk víc radost když to potom letí... Takže všem přeju LETU ZDAR!!!
24.1.2011 23:17 qq
Bohužel mi moje práce nedovolí se k modelařině dostat příliš často a jelikož přebývám na dvou místech 250km od sebe, tak momentálně další fotky nepřídám. Původně jsem psal, že fotky a informace přibubou co nejdřív, proto mě dost rozhořčily záštivé reakce. Ale jak to půjde, tak to nafotím líp. Jinak tohle jsem přistával a foukal boční vítr, který jsem nezvládl a zaparkoval si pod auto.
24.1.2011 23:09 maxlll
Fotka je sice nic moc ale třeba je to jen z důsledku neuložení fota do alba nebo neco podobného. Urážky od lidí kteří modelaří 3 roky atd.bych nebral ani v potaz. Hodnotit zatím nebudu. Fotky dodej a ať ti to lítá...
24.1.2011 23:02 Milan_Nes
tak to byla reakce někoho na to že tam asi nebylo nic vidět, co si pamatuju tak to byl přízpěvek bez fotky jen s textem, tady je základ ve fotkách,
pokud chtete nějaký ohlas a kritiku tak bez fotek to ani nejde ...
holt to tu lidi berou jako pokoukání :)
přidejte další, nenechte se odradit ...

neberte to tohle jako nějakou kritiku, jen když jste tu nový a asi to dáváte s nějakým cílem tak bez fotek
ničeho nedosáhnete ...
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek