Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1977

Modelář od:2007

Bydliště:Olomouc

Letiště:Olomouc Holice,MK Uničov

Začátečník

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Mustang P-51

Parametry

Výrobce: Ripmax
Kategorie: Polomaketa
Rozpětí: 895 mm
Délka: 795 mm
Váha: 650 g
Vrtule: 9*6
Motor: V modelu neznámý)
Elektronika: Hitec Optic,regl.v setu (neznámý)
Serva: Turnigy 9Ge
Baterie: Turnigy 1600 3S 20C

Hodnocení

6.33
z 10 | 6 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Byl to krásný model. Bohužel jsem neposlechl rady zkušenějších a hned po pár letech ze Sky Lady jsem si pořídil takovou stíhačku na křidélkách. Na poslední fotografii je druhá nehoda modelu. Moc jsem si ho neužil,ale dost mě vycukal. Po poslední havárii jsem už neměl chuť to dávat dohromady a už le v modelovém nebi. Už mám něco nalétáno a pro Mustangy mám slabost,tak asi půjdu do nového. Na parádní blbnutí je to paráda. Vím,že to umí létat krásně rychle přesně,ale u tohoto modelu jsem neměl žádné zkušenosti. Hold jsem byl BLBEJ!!!!!

Letu zdar.

Komentáře

Taky jsem "nevydržel" a hned jsem šel do stíhačky (Thunderbolt),samozřejmě jsem ho rozstřelil.Tak nejdříve jsem "zkrotil" Belanku a potom jsem opatrně začal s opraveným Thunderboltem.Teď už pohoda.Mám i Spitfire a ten je se stříďákem úžasnej.
Letu zdar!
31.8.2010 04:56 poulicekf
Tak teď už vím co s tím. Tohle byl první model na křidélkách. A že to umí pěkně roztočit. Hlavně v tom byla nezkušenost a pak strach. Taky jsem neměl v ruce ten švih. Větroňek se házel na úplně jiné rychlosti. Asi půjdu do toho samého. V šuplíku mám hromadu motorů a různých prkotin a tohle se dá koupit prázdné za 1300,-. No uvidíme. Třeba si na mě vzpomene ježíšek....:):):)
30.8.2010 22:22 Jessy
Nic si z toho nedělej,měl jsem v téhle velikosti také jednoho.Vyměnil jsem ho za větší o 7cm od ArtTechu a jsou to letadla i pro méně zkušené,protože to létá samo.Nejdřív jsem udělal podle něj P 51b a na první hození letěl jak na letecké přehlídce.Teď jsem koupil originál P 51d přímo z Číny od HOBBY KING.Vyjde plně osazený bez přijímače ,vysílače a baterky na 2. 300.- kč i s poštovným a těším se na první start,protože vím že to létá.Pokud se podíváš na tyto stránky trochu dál zpátky, jsou tu všechny tři.Ten menší se nesměl podcenit v rychlosti jinak nastala spirála smrti.Ty větší jsou stabilnější a hodnější.Přeji Ti ať najdeš ten správný a užiješ si let se stíhačkou.Najdeš je zatím na straně 23 a 25.
30.8.2010 20:10 Lindbergh
No chlape docela tě chápu. Přesně tento model si koupil kamrád jako jeho PRVNÍ model. Říkám mu...: Debile, kup si něco na učení... No místo toho, aby počkal na mě se záletem, hodil ho...a bác... Pak ho opravil a já ho zalítnul. Těžiště měl pomalu v půlce křídel, nastavení na rádiu téměř neřiditelný...no hrůůůůza... A nejhorší na tom je, že i když jsem mu to všechno poladil, prostě měl málo nalítáno a rozbil to znova. Nakonec jsem mu ho vyměnil za Cessnu a je spokojenej jako želva. Ale model je to fakt pěknej :-)
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek