Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Fénix 80

Parametry

Kategorie: Větroň
Materiál: EPP, EPS, Depron
Rozpětí: 800 mm
Délka: 596 mm
Váha: 210 g
Vrtule: 5x4, 8x4
Motor: HXM 1400-2000, Turnigy 2204-14T
Serva: 8g
Baterie: 2S Li-Pol 320

Hodnocení

8.67
z 10 | 9 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Můj úplně první RC model, takže je to spíš stavba pokus omyl, ale létá velice dobře. Teď o víkendu se snad zadaří a dostane nový motor Turnigy, který j na fotce.

Komentáře

"Vychytané" ? Nepreháňaj ! Su tu aj niektoré skutočne klasické "modelárske nádhery". Ja sa snažím o čo najmenej stavania a čo najviac lietania. Je taká doba, že na stavanie (ktoré ma mimochodom baví) jednoducho nie je čas (rodina ale hlavne práca). Hektika doby ma k tomu priam núti. Už sa teším na dôchodok a na "skutočné" klasicky stavané modely. Zatiaľ na to nemám čas a to mám skoro 40 rokov. Dôležité je podporiť sa (že sa takto nehrám sám) ale hlavne inšpirovať sa v týchto záľubách vzájomne. Inak dík, dobre padne kompliment ale nie je asi na mieste :-)).
17.6.2010 21:21 shark_shut
Mockrát díky za kladné hodnocení. Ty páky se mi také moc nelíbí, je v plánu to předělat, ale v době stavění jsem neměl jiné.

Tvoje modely jsou maximálně vychytané.
17.6.2010 18:49 fasciman
ˇU mňa za "5". Určite kopec zábavy ("Fénix" bol predtým predávaný pod menom "Fík"), ako aj u mňa. Absolútna nezáludnosť, ideál na učenie.

Mrkni na môj:
http://www.rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=&id=4169

Ak dáš silnejší motor, tak výraznejšie "potlač" - novú prepážku prilep pod záporným uhlom, nech sa nevzpína ako môj pri plnom plyne (mám menšie "potlačenie" ako by sa žiadalo).
Jedinú vec, ktorú Ti vytýkam je tá zbytočne "veľká" páka na kormidle výškovky. Tam stačí tá najmenšia, tam sú minimálne sily. Inak, nech ti lieta aj s novým motorom čo najlepšie.
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek