Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Bydliště:Ostrava

Letiště:---

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Adriana

Parametry

Výrobce: TopModelCz
Kategorie: Větroň
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 2060 mm
Délka: 1020 mm
Váha: 1400 g
Plocha křídla: 32.6 dm2
Vrtule: Aeronaut 12x6
Motor: Turnigy SK 3542 - 1250 KV
Elektronika: SMC16 Scan 35Mhz, UBEC 3A
Serva: Turnigy MG14
Baterie: 3s1p 2200mA + 3s1p 800mA

Hodnocení

6.8
z 10 | 5 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Koupe tohoto modelu byla shoda nahod...koukal jsem se po nejakem vetroni a kolega "tks" me upozornil na moznou koupi na bazaru. Jednalo se "pouze" o otevrenou stavebnici s nalepenymi vinglety, tak jsem si ji koupil. Trup byl katastrofa, mekky jako maslo a bylo videt ze forma ma uz neco za sebou, kridla byla alo v poradku a dobre udelana...teda az na to ze klapky byly nalepene obracene a misto dolu se vyklapely nahoru. Nevim zda to tak nalepil predchozi majitel nebo jestli to je z vyroby (to bych se vazne divil), ale nebyl problem to predelat.Motorova prepazka mela vyoseni vetsi nez 5st...nevim kdo a jak to meril, takze jsem to rizl a nalepil znova.
Zvolil jsem takove vybaveni, ze v trupu mam mista jen na protazeni kabliku...aspon jsem nemusel uvazovat jak bezpecne upoutat baterie =).
Zalet probehl bez problemu...stoupa kolmo vzhuru =) a pri tretim letu klesala kolmo dolu ve vyvrtce do zeme. Prup na kasi, kridla "jen" vystiple koliky a trosku pomackana lipol, jinak ok.

Takze jsem objednal novy trup a cekal co mi prijde za zmetek, ale k memu uzasu jsem dostal pevny a pekny trup bez jakych koliv nerovnosti. Nelenil jsem a poradne ho vyuhlikoval rovingu kam se dalo dostat a teprve ted jsem spokojenej. s provedenim trupu. upevneni kridel jsem taky zpevnil coz se projevilo pri dalsim letu kdy jsem zase ve vyvrtce padal k cemi ale nastesti jsem to jeste stacil vybrat a nebylo to na cumak, ale odnesl to vinglet a nic vice za coz jsem se pochvalil jak jsem to dobre vyztuzil.
Jak se tak koukam na ten vinglet, tak ten co ty vinglety lepil je pekna "lama". Byly totiz nalepeny jen prilozenim ke koncum kridel bez pouziti prilozenych koliku jako bizuterie ke stavebnici. Ale zase na druhou stranu nemuzu nit nikomu nic za zle, jeste ze tak "spatne" drzel, jinak kdo vi jak by dopadl.
Byl jsem celkem rozladen z letoveho projevu, porad mela snahu vrtat, tak jsem zacal diskutovat na modelhobby a po dovazeni, vycentrovani a nalepeni turbulatoru mam "konecne" vetrone s velkym V.

Komentáře

11.6.2009 12:34 benderTom
Zucastnil jsem se LamaCupu 12.7.2009 a jsem nadmiru spokojeny s letovym projevem...je to cim dal lepsi. Zaciname si rozumnet =)
11.6.2009 11:16 benderTom
Tech serv mam uz 10 a jsem s nimi spokojeny. V dane cene jsou presne, vraceji se na stred a hlavne jsou cele v kovu.
11.6.2009 09:15 Sopta
moc pěkný větroň, dávám za 5. Jak jsi spokojený s těmi servy MG14. Já je nedávnou koupil, ale zatím čekají na zástavbu do křídel větroně. Zatím jsem na ně našel jen kladné ohlasy, ale moc rozšířené nejsou..
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek