Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1992

Bydliště:Praha

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Karina

Parametry

Výrobce:
Kategorie: Větroň
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 505 mm
Délka: 575 mm
Váha: 25 g

Hodnocení

8.5
z 10 | 4 hlasy – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Karina se mi zalíbila a tak jsem se jí rozhodl postavit. Udělal jsem trochu drobných úprav. Chvilku mi trvalo než jsem vymyslet zbarvení těchto modelů, protože mě přestali bavit moc jednoduchý zbarvení ( jednou barvou středy křídel a jinou uši). Zvolil jsem toto zbarvení je celkem jednoduchý a hezký. S modely jsem nestihl důkladně zalítat, protože není dostatečný plac. Takže zalítávám při závodech. Jinak kluz mají velmi pěkný, jen asi budu muset zvětšit o trochu vzepětí. Nechce se tomu moc přecházet z hodu do klidného letu.

Komentáře

toAzy : Já bych se moc do Jirky nenavážel on umí a v házedlech co jsem vyděl tak jako neni vůbec zádnej nováček. Kdyby Roman R. neměl problémy s ramenem tak spolu soupeřej o 1. místo !!! Ale musí se uznat zě Jirka je mooc šikovnej .
30.12.2009 01:59 GWSka
To já vím. Jen já házím éra stoupavou spirálou aby zbytečně nestráceli výšku. A na to musím ty era zalítat. Zatím se mi nedostali do rukou abych je mohl pořádně zalítat. Ale na krásný časy mám i jiný éra.
27.1.2009 00:28 Azy
to vim že nejsi nováček ale s tou karinou se to musí natrénovat neodpoští chyby když ji budeš pak mít v ruce tak je to ero k nezaplacení
26.1.2009 20:37 GWSka
Já to mám postavený přesně podle plánku, ale neoblil jsem křídla ani veškovku se směrovkou. Jinak vím jak se to háže. Nejsem v týhle kategorii žádnej nováček, lítám jí už sedum let.
26.1.2009 20:05 Azy
jo karina muj favorit ... davam za pět skus ji postavit přesně podle plánu i z náběhem a tak a uvidiš jak pofakčí a ještě chce to trochu cviku při výhozu a vyhazovat před sebe
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek