Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1976

Modelář od:2004

Bydliště:Dolení Paseky. okr.Liberec

Letiště:Fotbalové hřiště Rozstání

Web:http://3505173.rajce.idnes.cz/

Když zrovna nehasím požáry, tak modelařím,děsně to uklidňuje.

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Hawker Hurricane

Parametry

Výrobce: vlastní
Jak postaveno: Podle plánku
Kategorie: Polomaketa
Rozpětí: 1600 mm
Vrtule: gws 10x6 třílist
Motor: turnigy
Elektronika: Ray-70A Regl
Serva: kovopřevody mg 9g
Baterie: Foxy 4s1p 3700 mah

Hodnocení

10
z 10 | 8 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Model Hurricanu vznikl v rekordním čase dvou týdnů, kdy jsem byl nucen být doma v izolaci z důvodu nakažení Covid-19.Při konstrukci jsem vylehčil křídlo, a po záletu který díky závadě na motoru skončil nouzovým přistáním jsem dal silnější motor.Jinak zálet proběhl bezproblematicky,letadlo se velice dobře ovládá, a díky své velikosti je i dobře vidět.Marking jsem vybral od 303 polské stíhací perutě,na stroji měl údajně létat rodák z Otaslavic Josef František nejlepší pilot bitvy o Anglii který sestřelil 17 nepřátelských letounů během 21 dnů.

Komentáře

Ne žádné letadlo které jsem postavil se nedá rozebrat ale jelikož bytostně nesnáším cestování, neúčastním se tedy žádných leteckomodelářských a ani jiných akcí s modely po Č.R.tak přeprava autem není třeba. Letiště(2xfotbalová hřiště) mám hned před domem tak tam dojdu pěšky.
1.12.2020 12:14 Pepino
Hezký, jednoduchý a rychlý! Ale jak se to v týhle velikosti přepravuje vcelku? To si neumím představit dostat do auta:-) Nebo máš odnímatelný křídlo udělaný tak dokonale, že to není vidět..
18.11.2020 19:41 bull
Ano, od určité doby svá letadla lakuji bezbarvým lakem ,je to z důvodu otírání prachu, nalakovaný povrch se lépe čistí, bez laku se prach zažere do porů a dělá mapy.Přece jen to je polomaketa,maketář ze mne asi nikdy nebude,s chldičem pod trupem při přistání problém není, fotbalové hřiště které používám jako letiště je perfektně upraveno, jediný problém je že se spodek špiní od trávy a hlíny.
18.11.2020 17:26 MrMojoRisin
pěkný,ale trochu víc blejskavá povrchovka :-( Jak se přistává s tím chladičem dole? Asi to moc neklouže po dosednutí a hrozí úraz eroplánu !
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek