Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených
Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Olympic 1800

Parametry

Výrobce: Flying wood
Jak postaveno: Ze stavebnice
Kategorie: Cvičný model
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 1800 mm
Délka: 1200 mm
Váha: 1900 g
Vrtule: 13/6
Motor: Turnigy 3639-1100kv
Elektronika: regulátor YEP 60A
Serva: 2x Corona DS-329MG, 2x Kingmax KM2106MD
Baterie: Dinogy Graphene 4000mAh 3S 65C

Hodnocení

9.9
z 10 | 10 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Tento model jsem dostal od taťky za vysvědčení. Na začátku všeho byl pouhý plánek a základní výřezy a začali jsme pomalu stavět. Nebylo to jednoduché... První na řadu přišly křídla. Hned po dvou měsících "intenzivní" práce byla na světě. Pak přišel na řadu trup a směrovka s vejškovkou. Protože jsme chtěli s letadlem létat i v noci, dali jsme do křídel a do trupu světýlka na noční lety. Ty se fakt povedly.... Následoval regulátor, serva, motor a přijímač. Aby letadlo nenabrala velkou váhu, potáhli jsme ho vliesem. Teď už to vypadalo jako letadlo. Nejtěžší bylo vymyslet design. Udělal jsem si nějaké své návrhy, zasedla rodinná rada a design byl na světě. No však posuďte sami. Nápisy na letadlo vyřezal strejda. Nejhorší bylo vyloupat ty malinký, co jsme dávali na směrovku. Taťka u toho sice trošku nadával, ale nakonec se to podařilo. Do budoucna dostane náš Olympic ještě plováky a možná i lyže.
S letovými vlastnostmi jsem naprosto spokojen, dá se s tím dělat přemet, výkrut, při pohodovém letu je poslušný a vydrží lítat i čtvrt hodiny. Let střemhlav proti zemi raději zkoušet nebudu...., rád bych si s ním ještě něco užil.

Jak se nám všechno povedlo, posuďte sami na videu, které je na YouTube pod názvem Olympic 1800. Když nám dáte laiky, budeme velmi potěšeni!!!

https://youtu.be/v3pB5VQHEmc
https://youtu.be/lbFVQvI5N7I

Komentáře

Moc hezká práce!
26.5.2019 12:49 Honza80
Gratuluji ke krásnému letadlu a nejvíc cením osvětlení pro noční létání a hlavně chuť v noci létat. Mám podobně osvětleného RAPLa ale spíš ho využívám pro létání za horších světelných podmínek a když se šeří, úplně v noci mě to zatím nechytlo, ale asi 3x jsem byl
Alba pro vaše modely
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek