Album RC modelu
Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1981

Bydliště:Praha 1

Modelářem od roku dávno tomu, pak 10 let pauza a lítám v tom zas :o)

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

Neptun

Parametry

Výrobce: Modela
Kategorie: Cvičný model
Materiál: Jiný materiál
Rozpětí: 160 mm
Délka: 465 mm
Vrtule: 30mm dvoulistý šroub
Motor: Igla 4,5V
Baterie: 2x plochá Varta 4,5V

Hodnocení

8
z 10 | 6 hlasů – kdo hodnotil
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Tak si taky přidám lodičku,
tohohle krasavce jsem postavil snad před patnácti lety a dávno ho i oplakal, ale našel jsem ho jako zázrakem, no radost snad jako tenkrát.
Naštěstí ho ani neohlodal zub času, takže stačilo přilepit volant a sedačku, která tehdy ve stavebnici chyběla a je ohnutá za tepla z odřezku trupu a je zase jak novej, chybí jen vlaječka vzadu. Zatím volňásek, ale dodám RC a bude zase dělat parádu.

Komentáře

7.1.2010 10:49 -------------
Mám rád tyto pamětníky zašlých časů,taky jsem sem jednoho přidal.Mám Neptuna i Melodii,jen nesouhlasím s Bezmozkem.
Neni to lepší Melodie.
Melodie je Melodie a Neptun je Neptun.

Jinak sháním příznivce těchto starých Modeláckých lodí,kdo se chce přidat,koukněte na moji Melodku najdete tam více informací.Pepíno
30.9.2008 21:56 -------------
Jojo děkuji já ted plánuju na melodii udělat majáky a světla¨, protože v tich rychlostech už to vipadá jako policejní člun jen mu dá¨m samolepku hasiči (jsou mi velmi bližší)
29.9.2008 13:23 -------------
Je to tak. tohle je taková lepší Melodie, motor je slabej, to vím, myslím že čtyřstovka napřímo bude mnohem lepší, ještě musim vymyslet aku aby vyšlo těžiště a hurá na vodu, osvětlení možná doplním později. Jinak vlaječka byla na žerdi z šedýho plastu, ze kterýho jsou ostatní doplňky a byla to taková jakoby pletená umělina v barvách trikolóry.
Jinak sedačka je jen teplem ohnutej odřezek z trupu, protože moje tehdejší modelářský vybavení se sestávalo z Kanagomu, Lepí-M, kousku modelspanu, napínacího laku a smrkovejch nosníků :o)
27.9.2008 22:38 -------------
Řekl bych že tento model je velmi blýzký příbuzný modelu Melodie tu jsem našel minulý rok tak sem si s ní trochu pohrál a dodal silnější motor ten původní se mi nezdál velmi spollehlivý a hlavně vhodný speed 460 na přímo s 30mm šrubem (3ist) to už na vodě vypadá velmi pěkně doporučil bych vám to aspon skusit jen je při těchto rychlostech použít chlazení pokud není hrozí odpálení motoru. Pak je taky dobré vybavit lod osvětlením která pak při jízdách vnoci dělá jízdu jízdou. Tím jsem vám napsal své a chtěl bych se zeptat jakou vlajkuou budete osazovat model a jak jste udělal sedlo děkuji.
26.9.2008 23:22 -------------
vazne sa mi pacia 2x 4,5V baterii...to uz dnes clovek asi tak lahko nezozenie, vsak? :-)
Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek